Yasuo kaphatja az egyik 2019-es Worlds skint?!

Yasuo kaphatja az egyik 2019-es Worlds skint?!

A FunPlus Phoenix világbajnoka elejtett egy kósza megjegyzést a Yasuo FPX skin kapcsán.

DoinB, a FunPlus Phoenix középső ösvényese már a világbajnokság előtt is magára irányította a figyelmet, ugyanis elképesztő teljesítménnyel vezette csapatát az LPL tavaszi és nyári bajnoki címéig. A Worlds 2019-es behúzása után az egész világ már alig várja, hogyan dönt majd a 22 éves mides, melyik hős lesz az, aki megkaphatja a FPX skint. A csapat többi tagja már elárulta, hogy ők melyik hőst részesítik előnyben, ha lemaradtatok volna róla, akkor pótoljátok be minél hamarabb.

Korábban azt pletykálták, hogy Nautilus lehet DoinB egyik jelöltje, ugyanis elképesztően nagyot játszott a legtöbbször support szerepben feltűnő karakterrel. A legutóbbi interjúban is rákérdeztek Nautra, de DoinB hozta a formáját, amikor válaszolt a riporternek:

"Ki a fene választana Nautilusra skint??? Ti mindannyian support playerek vagytok? Senki sem játszik innen Naut midet, igaz? Nem játszok haszontalan hősökkel... Lehet, hogy meggondolom a Nautilus választást."

Ha nem Nautilus, akkor ki más? DoinB három hősre tért ki részletesen:

"Yasuora, Malphite-ra és Ryzre-ra kértem skint. Yasuohoz azt a táncot, amit én is nyomtan Caps apukájával."

"Nem tudom, hogy a Riot ezzel mihez kezd majd, de én tényleg NAGYON, NAGYON szeretném Yasuot! Szeretném jövőre a saját Yasuo skinemmel megnyerni a VB-t. Malphite-ot azért szeretném, mivel az az egyetlen karakter, amivel a feleségem játszik. Általában Malphite topot, jungle-t, midet, botot és supportot pickel. nevet Ryze... Már van egy VB-s skine, igaz."

Ezek után részletesen kitért arra, hogy neki milyen tapasztalatai vannak Yasuoval:

"Az LPL döntőben meghaltam Yasuoval a raptoroknál, de szeretném bebizonyítani, hogy Yasuo tényleg jó karakter. Ha meg lesz rá a lehetőségem, mindenképp használom majd a 2020 Worldsön a saját Yasuo skinemet. Ezt a Riotnak is elmondtam. Ezek után ők megkérdezték. "Egyáltalán használod Yasuot?" Válaszoltam nekik, hogy sajnos mindig bannolják ellenem, mivel félnek tőle."

Többi hősről is elmondta véleményét röviden DoinB:

"Csak nézzetek rá az EUW accountomra! Számos hőst gyakoroltam, de még most sem tudom, hogy az ellenfelek miért nem tiltották ellenem a legerősebb hősöket. Miért nem bannolták Nautilust és Ryze-t? Így nem tudtam megmutatni, hogy mire is vagyok képes Jayce-szel, Akalival, LeBlanc-kal, Zoéval és Twisted Fate-tel..."

Mielőtt az összes Yasuo main boldogan kiáltaná a világba, hogy érkezik kedvenc hősének első VB-s kinézete, le kell szögezni, hogy DoinB egy elég mókás fickó hírében áll, aki nem riad vissza a trollkodástól. Hiába a fenti interjú, nagy valószínűséggel olyan hősre érkezhet majd DoinB skinje, akivel tényleg szeret, tud és akar is játszani. A Nautilus, Ryze kézenfekvő választásnak tűnik, de akkor sem kell meglepődni, ha esetleg Zoe lesz a végső döntése a kínai játékosnak.

Ti örülnétek egy Yasuo VB skinnek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!