"2-0, GG Team ZywOo" - Mintha 1v5-ben játszott volna a francia

Kezd magához térni a FaZe és ez már az eredményeiken is látszódik.

Már az A csoportban is izgalmas meccseket láthattunk a napokban, papíron talán mégis a B csoport tűnt erősebbnek. Egész hétvégén pörög az ESL Pro League második szakasza, ahol a néha még önmagát kereső Vitality, az egyre inkább összeérő FaZe, a hetek óta remekül teljesítő fnatic és az új alapokra építkező HellRaisers küzd a továbbjutást érő elő két hely valamelyikéért.

Rögtön a FaZe vs Vitality meccsel kezdtük az estét, amit sokan egy szoros, akár hosszabbításokba is torkolló meccsnek mondtak előzetesen, persze ahogy az lenni szokott, pont az ellenkezője történt. Kér gyors pályán, ellenállást nem ismerően behúzta a győzelmet a FaZe. Infernon és Mirage-on sem tudott különösebben szép vagy összeszedett játékot mutatni a francia csapat, coldzeráék viszont büntették ZywOo-ékat szinte minden körben.

A második pályán 11 körnek is el kellett telnie mire eredményes tudott lenni a Vitality, akkor is ZywOo hozott egy ace kört, a társaira nem igazán számíthatott. Ez pedig összességében elmondható az egész meccsről is, ahogy rain is megjegyezte a meccs után Twitteren, "GG Team ZywOo". Különösen Mirage-on volt nagy a kontraszt ZywOo és a többiek között, kis túlzással 1v5-ben játszott, úgy pedig még ő sem tud csodát tenni.

A FaZe viszont úgy tűnik, hogy kezdi összekapni magát. Ha csak az eredményeket nézzük, akkor is látjuk, hogy megnyerték a BLAST Pro Series koppenhágai állomását, utána pedig 3-4. helyen végeztek az IEM Beijing során. De ne csak a nagy egészt nézzük, figyeljünk az 'apróságokra' is, a remek támogató gránátokra, a jól működő összhangra és a játékosok remek egyéni teljesítményére.

Működik jelenleg a FaZe játéka, NiKo-ék pedig élvezik a meccseket, ettől többet nem is kívánhatnának úgy, hogy még mindig egy nagyon fiatal felállásról beszélünk. Érdemes megnézni a fenti klipet, rég láttuk már coldzerat ilyen remekül játszani.
Az este másik meccsén a KRiMZ betegsége miatt beugróval játszó fnatic tudott győzedelmeskedni, 2-1-es végeredménnyel nyertek a továbbra is gyengécske HellRaisers ellen. Ma este a megszokott helyen és időben, az esporthucs csatornán, 18:25-től folytatódik az EPL.

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!