Hirdetés

"Közel voltam ahhoz, hogy abbahagyjam, beintsek a HLTV-nek és a tanulmányaimra figyeljek" - HUNDEN

Újra nyeregben a Tricked, közel vannak az újabb LAN győzelemhez.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik a WePlay! Forge of Masters második szezonjának rájátszása, ahol az egyik elődöntőben a GamerLegion és az a Tricked játszik, akik ősszel megnyerték a V4 Future Sports Festival CS:GO versenyét is. A helyszínen készült egy érdekes interjú a dánok irányítójával, ahol többek között a karrierje kezdetéről is mesélt HUNDEN. A legizgalmasabb kérdéseket válogattam össze nektek.

Ez az első LAN-otok a V4FSF győzelem óta. Hogyan érkeztetek ide, magatokat tartottátok a legesélyesebb csapatnak?

"Igen, az egyik legesélyesebb, az biztos. A másik a forZe. Remekül játszanak mostanában, a moszkvai BLAST Pro versenyen a döntőbe jutottak, szóval egy elég erős csapatról beszélünk. Nem tartom magunkat a legerősebbnek, de tudom, hogy a döntőbe jutunk majd, ahol a forZe lesz az ellenfelünk."

Mennyire sikerült felkészülten érkeznetek erre az eseményre?

"Volt néhány gondunk mostanában, nekem például volt egy műtétem pár hete, szóval másfél hétig nem igazán tudtunk gyakorolni. De utána hat napon át, napi 8 órát készültünk, szóval úgy gondolom, hogy felkészültek vagyunk. Az apró hibáinkat persze folyamatosan javítanunk kell, hogy ugyanúgy 100%-osan tudjunk játszani, mint korábban a V4 Future Sports Festivalon."

A V4FSF győzelem után ti voltatok a harmadik legerősebb dán csapat, megelőztétek a North csapatát. Örültetek ennek az eredménynek?

"Teljes mértékben. (...) A North mostanában nem játszik túl jól, de ettől függetlenül ott van mögöttük egy hatalmas szervezet, aki ha akarja akkor megvásárolhat játékosokat, akár tőlünk is. Jelenleg a saját játékukra koncentrálnak, próbálnak újra odaérni a dobogóra, hogy ők lehessenek Dánia második legjobb csapata. Őszintén szólva, nem hiszem, hogy sikerülni fog nekik, a Heroic és mi is túl erősek vagyunk számukra."

Sokat kritizál titeket a közösség, hogyan kezelitek az ilyen nehézségeket?

"Ez egy remek kérdés. Az elején nagyon nehéz volt. 2013-2014 környékén nem akartam tovább játszani, a tanulmányaimra akartam koncentrálni. Aztán azt mondtam, hogy nem érdekel a HLTV, nem érdekel senki, tudom, hogy miben vagyok jó és azt is fogom csinálni. Jó irányító vagyok, ez az ami a legfontosabb számomra. Ma már persze semmi bajom sincs a HLTV-vel, de régen nehéz volt, amikor minden üzenet arról szólt, hogy mennyire rossz vagyok. Ha megtanulod ezt kezelni, akkor még a hasznodra is lehet, motivációt meríthetsz a trollokból."

Mit gondolsz, ki most a legjobb dán játékos és miért?

"Szerintem Magisk, az Astralisból. Elképesztően jól játszik és a csapata egyik legjobb játékosa. Jelenleg ő a legjobb dán játékos, de szorosan ott van mögötte device is. Mindketten remek játékosok, ez kétségtelen, de idén egy picivel jobb volt Magisk."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?