Hirdetés

Offmeta listával a csúcsig - Legend 1 Highlander Rogue paklibemutató

Az összeállítás elég vegyes, mégis hatékony és szórakoztató lehet az aktuális metában megfáradtak számára. 

Hirdetés

Abban szerintem megegyezhetünk, hogy a Hearthstone aktuális metájában a Shamannak van a legjobb dolga, hiszen népszerűségi arányai az egekben, ráadásul a paklijai ki nem mozdíthatóak a Tier listák éléről. Ettől függetlenül azért más kasztokkal is érdemes ladderezni, főleg a Rogue van nagyon jó helyzetben, mivel egész szép eredményekkel képes felvenni a versenyt Thrall bármilyen változatával. A zsivány legeredményesebb fegyverének számító Tempo listákat sokan azonban unhatják már, így szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani Duelist Highlander pakliját, ami Legend 23-tól 6 meccs alatt egészen Legend 1-ig repítette a játékost az aktuális szezonban. Vágjunk is bele!

Legend 1 Highlander Rouge

Kód: AAECAaIHHrQBsgLtAssDzQOvBJsF1AXeBYgH3Qim7wKe8ALv8QLH+AKggAO0hgPXjAO0kQOPlwOQlwOSlwP7mgOJmwP8owOEpwP1pwOftwPc0gPd0gMAAA==

A Highlander mechanika miatt a pakliban minden lapból csak egy van, viszont ennek ellenére sem szenved hiányt semmiben. A kezdeti körökben a minden Rogue listában alapkellékeknek számító Pharaoh Cat, Southsea Deckhand, Swashburglar, illetve EVIL Cable Rat van segítségünkre, kiegészülve a Backstab, Eviscreate és Sap szentháromsággal, hogy bármilyen fenyegetést meg tudjunk oldani. A Shaman armadája ellen jól is jönnek ezek a lapok, ráadásul a gondjainkon az EVIL Miscreant, a Fan of Knives, továbbá az Unerbelly Fence is tud segíteni, utóbbi persze csak akkor, ha a Blink Fox vagy Shaku segítségével sikerül ellopnunk egy lapot az ellenfél kasztjából. Eddig igazából egy Tempo Rogue is lehetne a deck, a móka azonban csak most kezdődik!

Ellenféltől függően a midgame-ben akár agresszívan is játszhatunk, főleg a lassabb paklik ellen, mint mondjuk az N'Zoth listák, erőforrásainkat viszont ne pazaroljuk akkor, ha az ellenfél komoly pást takarító spellekkel operálhat. Lackeyt generáló kártyát például mindenféleképpen érdemes megtartani, hiszen csak így aktiválhatjuk Heistbaron Togwaggle-t, hogy megszerezzünk fantasztikus kincseinek egyikét. A legendás kártyára betarthatjuk akár a Shadowsteppet is viszont mérlegelnünk kell, a random treasure-rel járunk-e jobban, vagy mondjuk 8 manáért egy 12 sebzéses Leeroy kombóval, amit egy jól irányzott Waggle Pickkel kiegészítve még jobban megfűszerezhetünk. Természetesen nem egy OTK-ra épülő dekcről van szó, viszont ezeket az apró trükköket mindenféleképpen számításba kell vennünk a taktikánk átgondolásakor. Érdekesség, hogy Gral, the Shark is helyet kapott a pakliban, ami jó kis előnyt biztosíthat, ha valamilyen zsíros és hasznos lényt zabál meg. Összességében egy remek, mégis technikás deckről van szó, ami felüdülést jelenthet sokak számára az aktuális metában. Sok sikert hozzá!

Ti mivel laddereztek mostanában egyébként?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?