Hirdetés

A hét legjobban teljesítő öt Standard paklija - Shaman, Hunter, Priest és Rogue ajánló

A hét legjobban teljesítő öt Standard deckje a ladderen Rank 4 és Legend között.

Hirdetés

A Hearthstone egyik legnagyobb statisztikával foglalkozó oldala, a HSReplay ismételten kigyűjtötte a hét legjobban teljesítő paklijainak listáját, de ezúttal csak azok a deckek vannak versenyben, amikkel november 9-e és november 15-e között több, mint 500 meccset játszottak összesen. A cikkünkben szereplő paklikkal kimagasló győzelmi arány mellett érhető el a Legend, azaz ezek a paklik Rank 4-től effektívek igazán.

Mivel a meta az elmúlt időszakban nem sokban változott, így az új kiegészítő érkezéséig bizonyára mindenkinek egy kicsit olyan érzése lesz a pakliajánlót szemezgetve, hoigy nincs új a nap alatt, de ha más nem, akkor legalább megerősítést nyerhettek azzal kapcsolatban, hogy jó paklival próbálkoztok-e.

Evolve Shaman (56,1%)

Kód: AAECAaoIApn7AualAw7vAeAC+QPgBvbwAo/7Apz/AoyFA/aKA7SXA8aZA9SlA9ipA9XJAwA=

Egy olcsó és agresszív pakli, amivel rendkívül gyorsan lehet egészen sok meccset játszani, és szinte az összes archetípus ellen kimagasló győzelmi arányra képes, -egyedül a rivális Shamanok és a Warrior páncélja akasztja meg kissé. A kezdőkézben Mogut, a Sludge Slurpert, a Desert Hare-t és az Evolve-ot nyugodtan megtarthatjátok, ugyanis egészen hihetetlen tempót lehet velük teremteni.

Resurrect Priest (57,4%)

Tempó: AAECAa0GBtcKoIADjYIDlooD49ID59IDDNMKl4cD5ogDgpQDmJsDmZsDoaEDr6UD0aUDmakDn6kD3tIDAA==

Bár az Evolve Shamantól kicsit magasabb az összesített győzelmi aránya, ugyanakkor szintén nyögi a Shaman és a Warrior ellenfeleket -illetve nyilván a tükörmeccsek neki sem a kedvencei-, csakhogy a kontrollosabb vonal lassabb játékmenetet is eredményez, ami a gyakorlatban azt takarja, hogy mire egy Priest végez, addigra egy Evolve Shaman már a második körét is befejezi lassan.

Tempo Rogue (57,6%)

Kód: AAECAaIHBLICrwTn+gLSmQMNtAHtAs0DlwaIB8f4Ao+XA5CXA/uaA/6aA4mbA/WnA93SAwA=

Ha a meccs elején a cserék összejönnek, esetlegesen Chef Nomi mellé két Shadowstep marad a végjátékra, akkor a győzelem tulajdonképpen borítékolható is. A Tempo Rogue ugyan kicsit lassabban nyeri a meccseit az Evolve Shamannal, ugyanakkor magasabb győzelmi arányt is tud felmutatni, és csak akkor van oka félni, ha Warrior vagy Druid jön szembe. A kezdőkézben ajánlott Edwin VanCleef, a Pharaoh Cat, az Underbelly Fence, a Swashburglar és az EVIL Miscreant megtartása.

Quest Shaman (59,4%)

Kód: AAECAaoIBO/3AouFA72ZA+GoAw2cAt4F7/ECtJEDtJcDxpkDu6UDz6UD1KUD1aUD+aUD2KkD1ckDAA==

A Doom in the Tomb eseménnyel az Evolve bekerült a Standard metába, és nyilvánvalóvá vált, hogy ez a lap az élre löki a Shamant. Az Evolve kellékek mellett ebben a deckben megjelenik a Saviors of Uldum Quest is, tehát az erős Battlecry lények még pusztítóbbak lesznek az elemek ura kezében. A manacsalás miatt Mogu és a Desert Hare -ugyanúgy, ahogy az Evolve Shamannál- a kezdőkézben kell maradjon, a végjátékra pedig ott van Shudderwock, illetve Barista Lynchen a második nagy bummért

Secret Highlander Hunter (59,7%)

Kód: AAECAR8engGoArUDuwPHA4cEyQSuBusHlwjFCNsJgQr+DJjwAqCAA6eCA5uFA6CFA+aWA/mWA7acA/yjA+SkA5+lA6KlA6alA4SnA5+3A9vSAwAA

A Highlander Hunter úgy tűnik, hogy nem tud kijönni a divatból. A legmagasabb győzelmi aránnyal rendelkező pakli csak a Priest ellen gyengélkedik, minden más ellen könnyen veszi az akadályokat. A Shamanok elszaporodásával tech lapként megjelenik nála a Hungry Crab, de a Murloc-faló rák mellett vagy épp helyett természetesen a Secretkeepert, a Rat Trapet, Zephryst, a Snake Trapet és a Desert Speart is érdemes kézben tartani.

Bármelyik paklit is válasszátok, jó szórakozást és eredményes játékot kívánunk hozzá!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?