Ultra szuper 3D álcastílusok és füst, mint új dizájnelem!

Ultra szuper 3D álcastílusok és füst, mint új dizájnelem!

Nemcsak fél tucat új 3D álcastílus jelenik meg, de új dizájnelemként a füst is bekerülhet a játékba.

A TheDailyBounce közölte le a napokban a fél tucat új 3D álcastílus érkezésének hírét, ami azt takarja, hogy a 2019-es Holiday Ops ládákból szerezhető T57 Heavy, BatChat, Grille 15 és IS-7 stílusok mellé hat újat kapunk, így az Object 907-hez, az FV4005 Stage II-höz, az Object 430U-hoz, a Progetto 65-höz, a SU-130PM-hez és a T-100 LT-hez.

Az egyik legnagyobb orosz World of Tanks hírportál, a WoT Express értesülései szerint a cikkben szereplő stílusokat nem a 2020-as Holiday Ops ajánlattal kapjuk meg. Bővebb információkkal erről sajnos nem szolgálhatunk, ugyanakkor egy roppant érdekes, új elem is megjelenik az új stílusokkal, amit egyelőre csak "burnout"-ként emlegetnek.

Az új dizájnelem tehát a füst, amit a fentebb beágyazott mozgóképen is láthattok. A tervek szerint egy külön opció is bekerül a grafikai beállításokhoz, így ennek láthatóságáról egyénileg dönthetünk. Ha úgy kívánjuk, megjeleníthetjük, de akár le is tilthatjuk, ha nem nem bírja a számítógépünk vagy egyszerűen csak nem szimpatikus.

Fél tucat, új 3D álcastílus

Közel hatvan játékbeli fotón vehetitek szemügyre az új álcastílusokat galériánkban. Galériánk megnyitásához kattints bármelyik képre, és szemezgess kedvedre!

Object 907

FV4005 Stage II

Object 430U

Progetto 65

SU-130PM

T-100 LT

Neked melyik új 3D stílus tetszik leginkább? Be fogod kapcsolni a füstölgő tank opciót?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!
Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.