Holnap jön az új Battlegrounds patch, itt vannak a részletek!

Holnap jön az új Battlegrounds patch, itt vannak a részletek!

Új egységek várnak ránk a holnapi frissítésben.

Holnap, várhatóan 19:00-kor megérkezik a Battlegrounds második frissítése, ami komoly változásokat hoz majd be az auto-battler játékmódba. A pontos értékekre még várnunk kell, de így is körvonalazódhat bennünk egy kép, hogy a Mike Donais vezette fejlesztőcsapat, hogyan is szeretné egyensúlyba hozni és felpezsdíteni a BG-t!

Kérdés: Mikor érkeznek a Battlegrounds patchek?

Válasz (Mike Donais): Kedden, vagyis holnap jön egy kisebb frissítés, december 5-én érkezik egy nagyobb adag.

Kérdés: Mi vár ránk a holnapi patchben?

Válasz (Mike Donais): Négy új hőst kapunk (valószínűleg Sir Finleyt, Elise-t, Brann Bronzbeardet és Sindragosát), emellett módosítják a győzelmekért és vereségekért szerzett pontok számát. A jelenlegi értékeket megnégyszerezik, vagyis 20 pont helyett 80 pont jár azoknak a győzelemért, akik már jelentős számú meccset vívtak meg ebben a módban.

Kérdés: Mi vár ránk a december 5-i frissítésben?

Válasz (Mike Donais): Két új lény és három új hős kerül majd be a kliensbe. (A lények közül az egyik King Bagurgle lesz, akit Donais is megerősített. - szerk.)

Kérdés: Milyen további módosítások várnak ránk, esetleg kapnak buffot a gyengébb típusok?

Válasz (Mike Donais): Igen, tervezzük erősíteni a Démonokat és a Murlocokat, kisebb mértékben a holnapi nap, nagyobb mértékben december 5-én.

Kérdés: Mi a helyzet a Nightmare Amalgammal?

Válasz (Mike Donais): A játékmódból nem kerül ki, de 2/2-es statokra nerfeljük le a lényt egy januári patchben.

Kérdés: Meddig tart majd a béta?

Válasz (Mike Donais): Körülbelül 4 hónapra terveztük.

Kérdés: Milyen tervek vannak a közeljövőre?

Válasz (Mike Donais): Mukla és Millificent rotál majd keddtől, amikor megérkezik a négy új hős. Ha sikerül egyenesbe hozni mindkét Herot, akkor majd visszakerülhetnek a játékba. Márciusban tervezzük, hogy újabb típust hozunk be a játékba a Demon, Murloc, Beast és Mech mellé. Folyamatosan figyeljük a hősök erősorrendjét és igyekszünk kiegyensúlyozni a metát. Továbbá szeretnénk optimalizálni a mobilos verziót és néhány lény / képesség animációjára még frissítés vár.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!