Egyedi, luxus ajándékot kaptak a Világbajnokság győztesei a Louis Vuittontól!

Egyedi, luxus ajándékot kaptak a Világbajnokság győztesei a Louis Vuittontól!

A FunPlus Phoenix játékosai a Világbajnokságon lévő meggyőző teljesítményük, illetve győzelmeik alapján egyedi Louis Vuitton ajándékokat kaptak.

A Világbajnokság előtt a Riot Games bejelentette az együttműködését a Louis Vuittonnal, mely egy hivatalos és rendkívül látványos eseményt hozott magával a Párizsi döntőre november 10-én.
Azonban nem csak egy műsorral érkeztek, hisz vannak nekünk újdonsült kinézeteink is, mint például a nemrégiben bekerült, a True Damage csapatába tartozó Qiyana és Senna Prestige verziója. A True Damage Senna Prestige kiadás majd 2020-ban várható. Az együttműködés keretein belül pedig a FunPlus Phoneix minden egyes tagja egyedi órát kapott a Louis Vuittontól.

David Higdon, a Riot Esports kommunikációs globális vezetője megosztott egy képet, ahogy a játékosok megkapják a egyedi Louis Vuitton x League of Legends óráikat.

„Partnerünk, Louis Vuitton a League of Legends 2019 bajnok csapata, a FunPlus PhoeniX minden tagját testreszabott Louis Vuitton x LoL órákkal látta el.” - mondta, miután az FPX játékosairól posztolta a képet, amin látszódnak az órákkal.

Az órák mindegyikén a szíjakat ikonikus monogrammal nyomtatták, amelyet gyakran fellelhetünk a Louis Vuitton bőrből készült tárgyain, illetve a LoL Világbajnokság logója is látszódik rajta.

Ezek az órák nem rendelkeznek árral, tehát a piacon nem kaphatóak, de néhány népszerűbb Louis Vuitton óra nagyjából 5000 dollártól kezdődik, szóval ennél drágábbak is lehetnének azok, amiket a játékosok kaptak. A jövőben könnyen előfordulhat, hogy a Riot Games és a Louis Vuitton több hasonló terméket is kiadhatnak, melyek remélhetőleg elérhetőek lesznek a közösség számára is. A Louis Vuitton volt a Riot Games számára az első partner, és reméljük nem az utolsó, akikkel egyedi kinézeteket és egyéb kiegészítő termékeket terveztek, gondolván itt az órákra.

Azonban egy másik játéknak, kiadónak a partnersége is nemrégiben született meg, ami egy Battle Royale játék, a Fortnite, amiben egy Stormtrooper kinézetet alkottak meg, és tették elérhetővé bárki számára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.