Mikor játszhatunk az új Riot játékokkal?

Mikor játszhatunk az új Riot játékokkal?

A League of Legends tizedik születésnapja óta egy kérdés foglalkoztat mindenkit. Mikor jönnek az új játékok?

A Riot Games az első játékuk, a League of Legends tizedik születésnapján rengeteg játékot jelentett be, melyek között van ami még fejlesztést igényel, és van olyan is, ami már lassan az ajtónkon kopogtat.
Napjainkban még épp a Legends of Runeterra második publikus tesztnapjai is folynak éppen, de ettől függetlenül nézzük meg a nagy egészet, hogy melyik játékra mikor is lehet számítani.

Legends of Runeterra

Mint ahogy fentebb említettük, most is zajlik a tesztelés, az előzetes regisztrációt pedig a játék hivatalos oldalán ejthetik meg a kíváncsiskodók. A szerencsések még November 19-én 17:00-ig játszhatnak az előzetes verzióval, akinek ez nem jön össze, annak muszáj várnia a 2020-as zárt bétatesztig. A végleges megjelenés, mely majd tartalmazza a játék mobilos verzióját is, 2020-ban várható.

TFT Mobile

Várhatóan 2020 elején jelenik majd meg iOS és Android rendszerekre. Kezdetlegesen csak néhány régióban lesz elérhető, hogy minden funkció működéséről megbizonyosodjanak, majd csak utána térnek át más Riot-régiókra is. A Google Playen már szintén elérhető az előzetes regisztráció.

League of Legends: Wild Rift

Hamarosan szűk körű alfa- és bétateszteket indítanak a fejlesztők egyes országokban. Reményeik szerint 2020 végére a legtöbb régióban elérhetsz lesz az iOS- és az Android-verzió, de a konzolos megjelenésre kicsit többet kell várni. Google Playen szintén elérhető az előzetes regisztráció.

LoL Esports Manager

A jelenlegi tervek szerint először az LPL régióban jelenik meg 2020-ban, majd fokozatosan bővítik a régiók és a játékosok létszámát is.

Project A

Engedjétek meg, hogy itt szó szerint idézzük a fejlesztők megmosolyogtató válaszát.

"Előbb-utóbb kész lesz."

Project L és Project F

A játékok még a fejlesztés korai szakaszában járnak, így érdemleges információ csak később várható róluk. Sok projekten dolgoznak egyszerre és nem szeretnének félkész munkát kiadni.

Íme tehát a lista, hogy mire mikor is lehet megközelítőleg számítani.

Ti melyik játékot vagy játékokat várjátok már ezek közül?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.