Megérkezett az Operation Shattered Web, ami minden várakozást felülmúlt!

Megérkezett az Operation Shattered Web, ami minden várakozást felülmúlt!

Mikor már minden remény elveszett, a Valve ledobta az atomot, aminek a Shattered Web nevet adták.

Az év legnagyobb frissítését dobta ki a Valve, ami nem csak jó pár fegyveren változtatott, hanem elhozta nekünk az oly régóta várt Operationt is. Kezdjetek hozzászokni a Shattered Web névhez, ugyanis 16 hétig egészen biztosan velünk marad majd a CS:GO legújabb Operationje. A szokásos új ládák, skinek, pályák és kések mellett ezúttal majd operátorokat is megszerezhetünk, így már a karaktereink is testreszabhatóak lesznek a meccs kezdete előtt. Nézzük is viszont szépen sorjában, hogy mit is tartogat nekünk az Operation Shattered Web.

Operátorok, ládák, graffitik és stickerek

Összesen 23 új operátort ismerhettek meg, ami mellett egy vadi új láda, három új kollekció, négy új kés, két graffiti csomag és egy sticker gyűjtemény is bármikor gazdára találhat majd. Emellett pedig a játék végén is kicsit több statisztikát kapunk majd egy interaktív lezáróképernyőn, ahol nem csak a K/D-t, de a legtöbb gránátot eldobott játékost, vagy éppen a legtöbb HS-t lövő playert is láthatjuk majd. Az új skinekkel és operátorokkal egy másik cikkben ismerkedhettek majd meg, de érdemes lesz visszalátogatni ide, hisz a cikk elkészültekor innen is megnyithatjátok majd a galériás gyűjteményt. Addig is itt van a statisztikai képernyő és egy kis mézesmadzag az új ügynökökről.

Új pályák

Nem csak új 5v5 pályát kapunk, hanem egy közösség által elkészített Danger Zone mapot is, melynek a neve Jungle. Itt viszont még nem ér véget az újdonságözön a pályák terén, ugyanis kapunk egy holdbázisszerű mappot is, ahol csökkentett gravitáció mellett játszhatunk Flying Scoutsmant az ellenfeleinkkel. Az új 5v5 pálya sokatoknak ismerős lehet, ugyanis a Studio az utóbbi idők egyik legjobb közösség által készített pályája, így nem meglepő, hogy bekerült az új Operation felhozatalába.

Küldetések

Minden héten 6 új küldetés áll majd a rendelkezésre, amelyeket bármilyen sorrendbe elvégezhetünk. Csináld meg a feladatokat és szerezz csillagokat Casual, Competitive, Danger Zone, Guardian és más módokban, hogy kész legyen a heti kártyád.

A meglévő módok mellett érkezik egy új Co-op játék is, ahol barátaiddal kell védekeznek a terroristák ellen. Játszd végig a saját tempódban és szerezz Guardian XP-t vagy Operation fegyverdroppokat. Mindezek mellett pedig egy fejleszthető Coint is kapunk, ha megvesszük az operationt.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan szerezhetek jutalmakat?

Az új Operation Shattered Web gyakorlatilag egy Battle Pass-ként működik majd. A jutalmakat pedig akkor kapod meg, ha elég tapasztalati pontot szereztél. Például, ha 20 csillagod van a következő jutalom pedig 22-nél nyílik meg, akkor még kettő csillagot kell összegyűjtened. Ezeket a csillagokat meg is veheted, de a küldetések segítségével is megszerezheted.

Hogyan szerzek Operation csillagokat?

A heti küldetéseid elvégzésével vagy valódi pénzzel szerezhetsz további csillagokat. Minden héten maximum 6 csillagot szerezhetsz, kivéve a kezdésnél, ott ugyanis 10-et. Szerencsére viszont nem kell az összes küldetést elvégezni ahhoz, hogy minden jutalmat megszerezz, a 16 hét alatt egyébként 100 csillagot is összegyűjthetünk, amivel már bőven megszerezzük az összes jutalmat.

Hogyan tudom fejleszteni az Operation Coinomat?

Csak úgy fejlesztheted, ha játszol és elvégzed a küldetéseket. 33 küldetés után ezüst lesz, 66 után arany és végül, ha mindet megcsinálod, akkor gyémánt érmévé változik.

Szerezhetek több jutalmat, miután végeztem a küldetésekkel?

Persze. Erre nincsen limit, ha a küldetésekkel már nem, valódi pénzzel mindig szerezhetsz további csillagokat

Mely operátoroknak van különleges "szurkolása" és hangja?

Csak a Mester ügynökök (piros) rendelkeznek új hangokkal, de ezek bármely pályán használhatod majd. Garantáltan, 100 csillag elérése után szerezhetsz egy Mester ügynököt.

Megcsinálhatom a küldetéseket az Operation megvétele nélkül is?

Igen, de jutalmat csak akkor kapsz, ha megvetted. Az új Operation ára egyébként 15 dollár, tehát durván 4500 forint.

Mit kapok pontosan a pénzemért?

Fent már szinte mindent láthattatok, de emellett még XP boostot is kapunk a küldetések megcsinálása után.

Ajándékozhatok Operation Passeket?

Igen, miután lejárt róluk az egy hetes trade ban. Arra sajnos nincs mód, hogy azonnal elküldhesd.

Hogyan kezdhetek neki a küldetéseknek?

Csak kattints a menüben a küldetés szövegér, amivel automatikusan bekerülsz egy meccskeresésbe a kiválasztott küldetésedhez.

Meddig tart az Operation Shattered Web?

Összesen 16 hétig, minden egyes héten pedig új küldetéseket kaptok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!