Hivatalos: Egy lövész, Aphelios lesz a 10. szezon első hőse!

Hivatalos: Egy lövész, Aphelios lesz a 10. szezon első hőse!

A fejlesztők nem vártak tovább, bejelentették a következő szezon első hősét!

A 9. szezon már leköszönt, elbúcsúztunk a Twisted Treeline pályától is, mely már nem is található meg a kliensben, November 20-án pedig érkezik a következő, 10. szezon frissítése, avagy az előszezon és annak változtatásai.
Jönnek az átdolgozott Sárkányok, hozzá kell majd szoknunk a felső és alsó ösvényen hozott változtatásokhoz, a tárgyak és rúnák változtatásairól már nem is beszélve.

A Riot pedig ehhez megfelelően feltette az i-re a pontot a következő hősük bejelentésével, akiről már májusban is sejthettük, hogy érkezik, amikor Voyboy a Riot HQ-n készített egy videót és hőskiválasztás közben látható volt egy placeholder Aphelios néven. Nos, ezek szerint ez már nem kódnév volt, hanem a hős tényleges neve.

A hősről már tudjuk, hogy két karakter egyben, de azt egyelőre nem tudjuk, hogy két játékos kell-e majd az irányításához. Többször megemlítették, hogy rengeteg fajta fegyvere lesz, és nagyon nehéz volt elkészíteni a karaktert, ezért kellett rá ennyit várni. A hőst certainlyt és Stashu csinálták, az előbbi olyan hősökért felel mint Yasuo, Zoe és hasonló bosszantó karakterek, míg az utóbbi legutolsó hőse Qiyana, tehát kombókban sem feltétlenül lesz hiány. Nagy eséllyel a 9.24-es PBE frissítésben már benne lesz, és van esély, hogy Leonával valamilyen küldetése is lesz. Amennyiben későbbiekben megérkeznek a képességei, azokat egy másik cikkben fogjuk taglalni.

Aphelios történetét magyarul ide kattintva olvashatjátok el.

Ti mit szóltok hozzá?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!