Aphelios lehet a következő hős neve és mellé egy Aurelion Sol rework is érkezhet

Aphelios lehet a következő hős neve és mellé egy Aurelion Sol rework is érkezhet

Voyboynak nemrégiben volt szerencséje a Riot főhadiszállásán kipróbálni az új Mordekaisert, és számtalan még fejlesztés alatt álló dolog látott napvilágot a videójában.

A Riot Games persze ezt pontosan tudja, hogy milyen információkat tartalmaz Voyboy videója, még azt sem tartom kizártnak hogy egy jól megtervezett reklámfogás az egész az új dolgokra, hisz valljuk be, így több ember beszél róla, mintha csak hivatalosan bejelentették volna.

Mit is jelent azonban maga az Aphelios kifejezés? Semmit. Azonban az Aphelion, az a pillanat, amikor egy a bolygó, aszteroida, vagy az üstökös a legtávolabb ponton helyezkedik el épp a naptól annak saját pályáján. Honnan lehet ismerős a bolygós, csillagos, üstökösös tematika? Nos hát igen, Aurelion Sol is tartalmaz hasonló elemeket és a rajongók ostromolták is a fejlesztőket, hogy legyen még egy sárkány a játékban, nem tartanánk lehetetlennek, hogy ezt az elképzelést kezdték el megvalósítani.

Azonban mit is láthatunk a hőskiválasztás során Voyboynál? Aphelios már rendesen elfoglalta a helyét a meglévő hősök között, igaz még kép sincs hozzá, és rengeteg hős csak kódnéven fut a fejlesztés alatt, mint például Zoe is csak Mirror Mage volt eleinte, így még közel sem biztos, hogy ez a név megmarad neki véglegesen. Azonban maga a tény, hogy kódnevet már használnak hozzá a kliensben, feltételezhetővé teszi, hogy ő lesz a következő hős, mivel az ahogy a képen is látható, van még több placeholder is ami nagy eséllyel a tervezés alatt álló hősökre jelképez hivatkozni, azonban azoknál még egy kódnév sincs.sadasSokan tippelnek arra, hogy a korábban emlegetett lövész lesz majd, valami űrgalaktikus, Aurelion Solhoz hasonló, sötétebb tematikában, hozzá illő képességekkel. Vannak akik remélik, hogy végre Ao Shin, a legendás sárkány lát majd napvilágot, akinek tovább ötletelt verziója lett végül Aurelion Sol.weqeFelmerült az a kérdés is, hogy miért van kettő Aurelion Sol a hőskiválasztás során? Miben tér el az egyik a másiktól? Voyboyék a Riot Games saját tesztszerverén játszottak, ahol csak a fejlesztői csapat, illetve az általuk meginvitált személyek vehetnek részt, így kizárnánk azt, hogy csak egy hiba miatt van belőle kettő. Vagy egy nagyszabású módosítást akarnak végezni a karakteren, vagy pedig egy teljes rework várhat a hősre, ami indokolttá tenné hogy miért látjuk duplán, hisz az egyik a jelenlegi, a másik a tervezett új.

Összegezve tehát izgalmas hónapok várnak ránk a játékban! A fentebb leírtak csak felvetések, senki ne vegye ezeket tényként alapul, hisz amíg a hivatalos bejelentések nem érkeznek meg, addig még rengeteg víz lefolyik a Dunán és sok dolog változhat a Riot háza táján is.

Ti mit gondoltok Apheliosról és a két Aurelion Solról? Milyen hősöket tudnátok elképzelni a placeholderek helyén?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.