A szomorú múmia HD-ban sírhat - VFX frissítést leakelt Voyboy új videója

A szomorú múmia HD-ban sírhat - VFX frissítést leakelt Voyboy új videója

A szokás szerint viszont ilyenkor 3-4 hős is kaphat új vizuális effekteket, bár egyelőre csak tippelni tudunk, hogy kik lesznek azok Amumu mellett.

A múltban rengetegszer láthattuk már, ahogy a Riotos fejlesztők profi vagy éppen híres játékosokat hívnak meg játék tesztelni egy-egy új hőst vagy változtatást. Természetesen ilyenkor nem az élő szerveren vagy éppen a PBE-n játszanak, hanem egy úgynevezett dev szerveren, ahol rengeteg potenciális tárgyat, buffot, nerfet vagy éppen új hőst tesztelnek. Ezúttal Mordekaiser miatt hívták meg a veterán Voyboyt, aki topon és miden is megállja a helyét. Erről egy videót is készíthetett, majd a teljes játékmenetet fel is tölthette Youtube-ra. Persze megpróbált minden újdonságot kitakarni és a chatet sem láthatjuk, de a próbálkozásai eredménytelenek lettek, ugyanis vásárlás vagy éppen harcok közepette nem tudta elkerülni, hogy mutasson valami újat. Halál esetén is hasonlóan járt, hiszen egy új Death Recap is készülőben van. Sőt, még Mordekaiser kiválasztásánál is leakelt egy kicsit, ugyanis egy Aphelios nevű hős is feltűnt a szokásosok mellett:

A tárgyak mellett viszont az ellenfél csapatában megtalálható volt egy Amumu is, akinek a külseje nem változott, de az összes képessége máshogy festett, mint ezidáig.

Az egyik legtisztábban látható ulti a videóban 8:40-kor látható. Érdekesség, hogy eddig a játék történelmében szinte mindig 3-4 vizuális effekt frissítés érkezett egyszerre, így könnyen lehet, hogy nem csak az ő képességei kapnak modernebb köntöst. Egyelőre erről hivatalos információnk nincs, így csak tippelni tudunk, hogy kik alakulnak át még Amumu mellett. A meccs további hőseit kizárhatjuk, de szinte mindenki más szabad préda.A közelmúltban Renekton, Caitlyn, Kennen és még sokan mások is kaptak szebb effekteket és képességeket a Riottól, így hasonlóan régi karakterek alakulhatnak át a jövőben is. Szerintünk egyébként a múmia mellett, Vladimir, Udyr és Sivir is megérdemelné, hogy kicsit felturbózza a Riot a képességek látványát. Talán Udyr lesz az, akit leginkább a végére raknak majd, hisz 3250 RP-ért bárki megvehet egy VFX update-et magának.

Természetesen mindez még a jövő zenéje, előtte Wukongnak, Malphite-nak és Teemo-nak is meg kell érkeznie, így nyár közepéig egészen biztosan nem számíthatunk a szebb Amumu ultikra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.