IS-2-II: Bemutatkozik az első kifejleszthető kétágyús harckocsi!

IS-2-II: Bemutatkozik az első kifejleszthető kétágyús harckocsi!

Az IS-2-II általános bemutatója és részletes paramétereinek áttekintője.

Bár korábban több hír is azt pedzegette, hogy az új kétágyús nehéz tankokat az 1.7-es tesztszerveren mindenki kipróbálhatja, de sajnos az újdonságok listájában nem szerepel semmi hasonló. A Wargaming legutóbb úgy nyilatkoztak, hogy a tier VIII-as kétágyús tank, az IS-2-II még csak most kezdi pályafutását a szuperteszten.

Az IS-2-II főfegyverzete nagyon erős. A 100 mm-es kétágyús löveg átlagos sebzése 300, páncélátütési értéke pedig 221 mm, ami tier VIII-ban kiemelkedőnek számít. A löveg általános statisztikái arra engednek következtetni, hogy az IS-2-II elsősorban az egylövéses módot fogja használni, és a táras, illetve a duplalövés módot igencsak ritkán.

A tank frontja 110 milliméter vastag, a tornyán pedig 235 milliméter páncélzat gondoskodik a védelmünkről, így tehát roppant fontos lesz jól helyezkedni a pályán, ha túl akarjuk élni a harcérintkezéseket. A -7 fokos lövegsüllyedés ugyan nem teszi kiválló hulldown tankká, mégis a legtöbb terepen megállja majd a helyét. Végül, de nem utolsó sorban a mozgékonysága épp olyan, mint amit egy nehéz tanktól várnál, 34 km/órás végsebesség, 14 lóerő/tonna fajlagos teljesítménnyel.

Játékbeli fotók az IS-2-II-ről

Kattints a fenti fotóra, hogy galériánkban különböző szögekből vehesd szemügyre az első kifejleszthető kétágyús tankot!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.