Hirdetés

III. Morphelo bajnokság - Nagyszabású verseny kizárólag magyaroknak!

Szállj harcba te is a III. Morphelo bajnokságon, a tét nem kevesebb, mint 90.000 arany!

Hirdetés

A World of Tanks magyar profi játékosainak a decemberben megrendezésre kerülő III. Morphelo bajnokság nemcsak remek szórakozással, de értékes nyereményekkel is kecsegtet, ráadásul idén nemcsak a PC-sek örülhetnek, ugyanis a Blitz játékosokról sem feledkeztek meg a szervezők. 

A World of Tanks PC részlege ismét kettéosztja a mezőnyt, így a Tarczay csoportban a kezdőbb, míg a Pool csoportban a haladók találják meg számításaikat. Mindig a csapat legnagyobb személyes értékeléssel rendelkező játékosát veszik figyelembe a szervezők, a vízválasztó pedig a 7.001 személyes értékelés.

 Előbbiben 60.000 aranyat, utóbbiban pedig 90.000 aranyat vihetnek haza a győztes csapat tagjai. A kvalifikáció meccsekre december 6-án és 7-én kerül sor, a döntőre pedig december 14-én. A Blitz verseny struktúrája roppant hasonló lesz a PC-sek 3v3-ához, annyi eltéréssel, hogy itt 2v2-ben zajlanak a csaták.

Bővebb információkért látogassatok el a verseny hivatalos oldalára, a részletes szabályzatot pedig az alábbi linken találjátok. Sok sikert és jó szórakozást kívánunk minden nevezett csapatnak!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?