III. Morphelo bajnokság - Nagyszabású verseny kizárólag magyaroknak!

Szállj harcba te is a III. Morphelo bajnokságon, a tét nem kevesebb, mint 90.000 arany!

A World of Tanks magyar profi játékosainak a decemberben megrendezésre kerülő III. Morphelo bajnokság nemcsak remek szórakozással, de értékes nyereményekkel is kecsegtet, ráadásul idén nemcsak a PC-sek örülhetnek, ugyanis a Blitz játékosokról sem feledkeztek meg a szervezők. 

A World of Tanks PC részlege ismét kettéosztja a mezőnyt, így a Tarczay csoportban a kezdőbb, míg a Pool csoportban a haladók találják meg számításaikat. Mindig a csapat legnagyobb személyes értékeléssel rendelkező játékosát veszik figyelembe a szervezők, a vízválasztó pedig a 7.001 személyes értékelés.

 Előbbiben 60.000 aranyat, utóbbiban pedig 90.000 aranyat vihetnek haza a győztes csapat tagjai. A kvalifikáció meccsekre december 6-án és 7-én kerül sor, a döntőre pedig december 14-én. A Blitz verseny struktúrája roppant hasonló lesz a PC-sek 3v3-ához, annyi eltéréssel, hogy itt 2v2-ben zajlanak a csaták.

Bővebb információkért látogassatok el a verseny hivatalos oldalára, a részletes szabályzatot pedig az alábbi linken találjátok. Sok sikert és jó szórakozást kívánunk minden nevezett csapatnak!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.