Szépek a Shattered Web karakterkinézetei, csak alapjaiban rengetik meg a CS:GO-t

Ezt minél hamarabb orvosolnia kell a Valve-nak.

Jó pár éve már, hogy bejöttek a kesztyűk a játékba. Akkor mindenki azt mondta, hogy a következő lépés az lesz, amikor már a karakterünk kinézetén is változtathatunk majd. Három évet kellett rá várni, de itt vannak a karakterkinézetek, amik ha jobban belegondolunk, elég sok gondot okozhatnak.

Kivétel nélkül remek skineket kaptunk a karakterekre, ezt muszáj leszögeznünk. Arról nem is beszélve, hogy ahogy a kesztyűk is anno, úgy most a karakterkinézet is hatalmas újdonságnak számítanak, amik olyan játékosokat is visszacsábítanak a CS:GO-hoz, akik egyébként rég letették azt.

Legtöbbjükkel azonban hatalmas gond van. Szinte mindegyik hátrányt nyújt egy mezei MM meccs alatt is, van, hogy a használójának és van, hogy az ellenfélnek, aki a skines játékos ellen játszik.

ezt a skint például szinte lehetetlen kiszúrni Cache-en 

A testesebb skinek jobban kilógnak különböző helyzetekben, így hamarabb észrevehetjük őket, könnyebben lelőhetjük az ellenfelünket. Ami viszont talán még ennél is nagyobb gond, hogy egyes kinézetek a színük miatt nagyon beleolvad néhány pálya textúrájába. Arról nem is beszélve, hogy a színvak játékosok így még nehezebb helyzetbe kerülnek.

A legtöbben az új Cachere panaszkodnak, de hasonló gondokba ütközünk a skinekkel játszva Dust2-n és Nuke-on is. Eddig két megoldást talált ki a közösség. Az egyik, hogy a Valve teljesen kiveszi a karakterkinézeteket a játékból, nyilván ez nem egy népszerű ötlet. A másik pedig, hogy bevezetnek egy kliens oldali parancsot, amivel egyszerűen kikapcsolhatjuk a karakterek skinjeit. Az már koránt sem lenne újdonság, hiszen már a CS:S-ben is benne volt.

Tehát ha úgy gondoljuk, hogy minket zavar az, ha az ellenfél skines karakterrel játszik, akkor egy paranccsal kikapcsoljuk azt és a továbbiakban mi csak az alap karaktermodelleket látjuk majd. Ti mit gondoltok? Titeket is zavarnak a karakterkinézetek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!