Bemutatkozik az Anonymizer - Nincs többé XVM fókusz!

Bemutatkozik az Anonymizer - Nincs többé XVM fókusz!

Még az 1.7-es frissítéssel megérkezhet az Anonymizer, amivel mindenki elrejtheti nevét és statisztikáját ellenfelei elől.

A sokak által áhított Anonymizer végre elkészült, aminek segítségével elrejthetjük nevünket -egyúttal statisztikai mutatóinkat is- ellenfeleink elől, ami elsősorban a kezdőknek, a streamereknek és a profi játékosoknak lesz nagy megkönnyebbülés. Ha minden jól megy, akkor még az 1.7-es frissítéssel megérkezhet ez az opció.

A kezdőket ugyanis gyakran kritizálják gyenge statisztikai mutatóik miatt, míg a profikat kiváló értékelésük miatt sokan kipécézhetik maguknak, valamint a streamerek skalpjára is sokan pályáznak. Az Anonymizer egy játékon belüli beállítás lesz, aminek bekapcsolásásával elrejthetjük nevünket ellenfeleink elől.

Hogyan működik?

Az Anonymizer csak csatán belül működik, ami minden random csatatípusra kiterjedően elrejti nevünket, de kivételt képeznek ezalól a Team Training, Stronghold, Global Map, Bootcamp és Tournament játékmódok. A bekapcsolása után egy véletlenszerű játékosnevet generál a játék, a sajátodat pedig kizárólag te, illetve a csapattársaid láthatják.

Természetesen a csata után fény derül a turpisságra, és az eredményeknél már mindenki látni fogja, hogy például a gwegwegw nevű játékos valójában alex_wic volt. Végül, de nem utolsó sorban fontos kiemelni, hogy ez az opció nem tesz láthatatlanná, így szabályszegés esetén a játék adminisztrátorai megbüntethetnek.

Ti mit gondoltok erről az új opcióról? Örültök a megjelenésének?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Partnereink ajánlata

Gamestar

  • CsZoli06 4 éve
    Az lenne az igazi ha meg lehetne változtatni a statisztikát XD
    0 0 Válasz
  • veteo 4 éve
    Meglehet, megfelelő játékkal mindkét irányba
    1 0 Válasz
  • gunterland1 4 éve
    Öt perc után mindenki tudni fogja, hogy ki a kezdő játékos, és ki nem. Ha más nem abból, hogy 25x rápingelnek a térképen. Az unicum meg enélkül is unicum lett, szóval szerintem teljesen mindegy az anonimitás. Amikor még létezett szabad chat az ellenséggel, én is kaptam kezdőként hideget, meleget, és mégsem ment el a kedvem a játéktól. A csata után meg így is ráírnak szerencsétlen tomato gyerekre majd. Mondjuk eddig sem használtam semmilyen modot, és ezután sem fogok,és ezt az opciót sem fogom bekapcsolni. A fejlesztőknek azért gratula a projekthez, remélem azzal is foglalkoznak, hogy miért pattanok le 311-es pennel egy EBR 90 tornyáról
    0 0 Válasz
    • veteo 4 éve gunterland1
      https://youtu.be/BE5_u-no8Zs
      1 0 Válasz
      • gunterland1 4 éve veteo
        Na azért ne hasonlítsunk össze egy ladát egy francia szutyokkal :D Csoda, hogy a lövedék egyáltalán megmerte közelíteni :D
        0 0 Válasz
  • aron75 4 éve
    Nem a kezdőket, vagy legalábbis nem a newbie mivoltukért kritizálják. A béna játékosokat nem a WN8 értékeik alapján savazzák, hanem a béna játékuk miatt. XVM nélkül is bénák lesznek. Mi több, még több anyázást kapnak, mert ha látta az ember fia, hogy vörös szegényke, nos, nem is vártak el tőle többet, mint ahogyan azt valaki előttem írta, mint pucér popsival védi az arty-t. Az XVM fókusz már más tészta. Néha (ismétlem: néha) magam is tapasztaltam ezt a toxic ***ságot. Jelzem, ez alatt azt értem, hogy a sokkal jobb célpontot képző játékosok helyett is a magas WN8 értékekkel bíró játékosokra vadászik a clicker, csak őt lövi, ha kell perceket vár, hogy egyszer eltalálhassa. Utóbbira lehet gyógyír, de mit is veszítünk emiatt? Nos, a csaták még vontatottabbak, lassabbak lesznek. Igazi campfest-ek. Miért? Mert információ volt az ellenfélről és a csapattársakról is, mire lehet tőlük számítani. A csapattársam fog fedezni? Eltalálja a célpontot, ha spot-olom? Fog spot-olni a light-unk? Satöbbi. Na most, mindez kilőve. A jó játékosok még passzívabbak lesznek, mert a "vakrepülés" ritkán egészséges, vagy hasznos. Tudom, tudom, van aki nem használ XVM-et, pedig epic player. Igaz, ők azonban az átlagnál is passzívabbak, és az átlagnál is "ügyesebben" használják (ki) saját csapattársaikat, mint HP poll-t.... Valahogy nem bízok abban, hogy ettől jobb lesz a játék. Igen, sok sokkal fontosabb baj is van a WoT-al, mint ez. Azokkal azonban, valami miatt nagyon nem akar foglalkozni a WG.
    0 0 Válasz
    • Menjeninnen1972 4 éve aron75
      Ezt az előbb olvastam a Wotinfón is...
      0 0 Válasz
      • aron75 4 éve Menjeninnen1972
        Mindenhol is (na jó kb. ez a két legnagyobb nyílt magyar közösség)! Az ottani véleményem egyezik az ittenivel (talán ez nem meglepő :D). Némi kiegészítéssel (kezdő játékosok? ugyan!).
        0 0 Válasz
    • MarczyT 4 éve aron75
      A saját csapattársad adatait látni fogod, csak ellenfelét nem és viszont.
      0 0 Válasz
  • dobosch 4 éve
    70- évesen bénázok, bizony már a reflexek odavannak, de nem tudom abbahagyni. A savazások akkor jönnek ha elszúrok valamit. Ritkán a 70 ezer csata utáni 4700 körüli helyezés is szóbakerül .
    0 0 Válasz
    • donjoe78 4 éve dobosch
      Pedig a 70 éves kort meg is kell élni, némelyik savazónak ez sem fog összejönni. ;) További sok jó csatát! :)
      0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.