10 000 Ft helyett ingyen csaphatunk le két különleges játékra

Kihagyhatatlan ajánlatot hoztunk el mindenkinek, aki szeretne elszakadni a tripla A-s címektől.

Az elmúlt hetekben minden a Red Dead Redemption 2-ről és a Star Wars Jedi: Fallen Orderről szólt, de ez nem jelenti azt, hogy más játékok ne lennének annyira szórakoztatóak, mint a tripla A-s versenytársaik. Az Epic Games Store-on és a Humble Bundle-ön is lecsaphatunk egy-egy nagyszerű indie videojátékra, méghozzá teljesen ingyen. A limitált akciókkal érdemes sietni, nehogy lemaradjunk a Bad Northról és a Serial Cleanerről!

Bad North

A messzi északon kell navigálnunk seregeinket, hogy megállítsuk a gonosz vikingek előrenyomulását. Az ádáz harcokat valós időben vívjuk meg ellenségeinkkel, miközben figyelni kell arra, hogy ha valamelyik emberünk rossz végére került a csatabárdnak, akkor bizony ennyi volt neki. A nehézségre nem lehet panasz, ugyanis kifejezetten a keményebb kihívásokat keresőknek ajánljuk a Bad North Jotumn Editiont.

Serial Cleaner

Elgondolkoztatok már azon, hogy milyen érzés lehet egy hullaeltakarító bőrébe bújni? Most itt a lehetőség, hogy a yard árgus szemei elől eltüntessük a szerencsétlenül járt fickókat. A rajzfilmes grafika, az egyedi zene és a kihívásokkal teli pályák garantáltan odaszegeznek mindenkit a képernyők elé, aki szereti az egyedi és különleges dolgokat, mint a Serial Cleaner. 

A Bad Northt egészen november 28-ig adhatjuk hozzá könyvtárunkhoz, a Serial Cleanerrel érdemes sietni, ugyanis  november 24-én lejár a limitált akció. Utóbbi játékkal Steamen is játszhatunk, így az Epic Games Store-tól idegenkedők is jól járnak, ha ellátogatnak a Humble Bundle oldalára.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!