BG Hero Tier List: Brann jött, látott és győzött

BG Hero Tier List: Brann jött, látott és győzött

Négy új hős érkezett meg a Battlegroundsba, de csak Brann Bronzebeard az igazi tényező közülük.

Négy hős érkezett, négy ideiglenesen kikerült a Battlegrounds játékmódból, emellett kisebb nerfek és buffok is érkeztek a keddi frissítéssel. A részleteket az alábbiakban bepótolhatjátok, ha lemaradtatok volna róla.

A legfontosabb és legszembeötlőbb változás, hogy új királyt avathatunk, ugyanis Brann Bronzebeard szélsebesen hódította meg a Tier listák csúcsát. Mutatjuk azokat a hősöket, amiket erősen ajánlott minden alkalommal kiválasztani, ha minden meccsen cél a plusz Rating-pontszámok megszerzése.

Tier 1

Brann Bronzebeard

Győzelmek aránya: 17,88 %

Top 4 aránya: 59,08 %

Népszerűség: 6,97 %

Nagyon jó passzív Hero Powert kapott Brann, ami főleg a late game-ben lesz hasznunkra. A minion Brannel kombózni eddig is jó érzés volt, de a plusz buffolás miatt egyenesen fantasztikus lesz mindenkinek, aki kiválasztja a BG jelenleg legerősebb hősét.

Yogg-Saron, Hope's End

Győzelmek aránya: 17,8 %

Top 4 aránya: 60 %

Népszerűség: 4,87 %

Hiába játszik szerepet a randomfaktor, pénzt spórolhatunk azzal, ha a Hero Power segítségével vásárolunk egységeket. Kell hozzá tapasztalat és ügyesség, de Yogg-Saron meghálálja a bizalmat.

The Rat King

Győzelmek aránya: 17,08 %

Top 4 aránya: 65,32 %

Népszerűség: 5,53 %

Mindig változik a passzív Hero Power, ezért is lehet nagyot koppanni, ha a játék nem úgy dobja fel az egységeket, ahogy azt mi szeretnénk. Ettől függetlenül a +1/+2 óriási előnyt jelent, ezért is szerepel a Top 3-ban a Rat King.

Lord Jaraxxus

Győzelmek aránya: 16,51 %

Top 4 aránya: 56,05 %

Népszerűség: 4,18 %

Nerfelték ugyan a Bloodfuryt, de így is köszöni szépen Jaraxxus, jól érzi magát a Tier 1-ben. Mivel a Voidlordot hamarabb be tudjuk húzni a buff után, ezért a Demon szinergia jól működik más hősök kezében is.

Tier 2

Patchwerk

Győzelmek aránya: 15,45 %

Top 4 aránya: 66,45 %

Népszerűség: 4,41 %

Patchwerk passzívja első ránézésre gyengének tűnhet, de a számok jól mutatják, hogy Top 4-ben jelenleg ez a hős szerepel a legtöbbször. A plusz életerő miatt egy-két kört simán túlélhetünk, miközben hullanak körülöttünk az ellenfelek, ezért is a legjobb biztonsági pick jelenleg Naxxramas egyik főellensége.

További sorrend: Bartendotron, A.F. Kay, Elise Starseeker, George the Fallen, Nefarian

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!