Két Legendary és egy Epic: három új DoD lapot mutattak be

Két Legendary és egy Epic: három új DoD lapot mutattak be

Egy különleges Battlegrounds versenyen leplezték le az új lapokat.

A Team Rustbuckets csapat, azaz Thijs, Kolento, Amaz és Kibler győzelmével zárult a Blizzard első Battlegrounds versenye. Az eseményen nemcsak a meghívott sztárokért lehetett izgulni, hanem az új Descent of Dragons kártyákért is, amiből rögtön három darabot mutattak be az élő streamen. Nézzük meg, hogy mit tud a két Legendary és a Priest epicje!

Dragonrider Talritha

Három mana 3/3-tól nem esünk hasra, de a handbuff és a Deathrattle másolás elég jól hangzik. Az effekt ugyan csak a halál után aktiválódik, de erre nem valószínű, hogy ellőnek majd egy Silence lapot. Egy Dragon Midrange Paladinban jól mutat a lap, ami sajnos önmagában nem sárkány, de még így is megérheti a deckünkben az egy slotot.

Envoy of Lazul

Két mana 2/2, avagy Talrithához hasonlóan gyengék a statok, viszont az effekt elég jó lehet egy olyan Priestbe, amibe kell a laphúzás. A Curious Glimmerroothoz hasonló a képessége és tudjuk, hogy a három manás elődjét előszeretettel pörgette Anduin. Ha a Combo Priest meghal, akkor alternatíva után kell nézni és ebben fontos szerepe lehet az Envoy of Lazulnak.

Shu'ma

Nem kell túl sok matek ahhoz, hogy kiszámoljuk üres boardon mekkora tempót is jelent Shu'ma. Hét manáért 7/13 statnyi értéket kapunk, sőt a tokenek minden kör végén újratermelődhetnek. Elég jó late game lapnak tűnik egy olyan deckben, amiben fontos szerep jut a széles boardnak és a tokeneknek. Druid, Zoo Warlock és Token Shaman is próbálkozhat majd vele, sőt azt sem szabad elfelejteni, hogy akár egy Control / Mecha'thun Lockban is erős lehet a lap, mivel kombózható a Plague of Flamesszel.

Egyik lap sem váltja majd meg nagy valószínűséggel a világot, de van potenciál bennük. Talán az Envoy of Lazul tűnik igazán játszhatónak, mivel jól passzol több decktípusba is, amíg Shu'ma és Talritha mellé kell szinergia.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!