Véget ért a 2. Rangsorolt szezon - Íme a jutalmak!

Véget ért a 2. Rangsorolt szezon - Íme a jutalmak!

A második kihívásokkal teli szezon is véget ért, mutatjuk milyen jutalmakra számíthatnak a résztvevők.

A második kihívásokkal teli Rangsorolt szezon is véget ért, amiben új haladási rendszerben küzdhettek meg a legkiválóbb tankparancsnokok az értékes nyereményekért. Ugyan ebben a szezonban gyakori technikai problémák is nehezítették a résztvevők helyzetét, de reméljük, hogy mindenki eredményesen vette az akadályokat.

A nyereményeket 14 napon belül mindenki megkapja, ahogy hamarosan egy tájékoztató is érkezik a következő szezonnal kapcsolatban. A kérdés már csak az, hogy milyen nyereményekre számíthatnak a résztvevők?

Bronze League Silver League Golden League

Minden ligába jutott játékos egy különleges és egyedi jelvényt kap, illetve az elért liga álcastílusát is megkaparintja. A sprinterek, azaz azok a játékosok, akik a top 100 között jutottak be a ligákba, mindenképp a Golden League nyereményeit kapják meg, ezentúl egy látványos jelvényt is kapnak ajándékba.

Megjegyzés: A szezonvégi jutalmadat a következő szezonban nyújtott teljesítményedtől függően megtarthatod, fejlesztheted vagy akár el is veszítheted.

1.) Ha ugyanabban a ligában végzel, mint most, akkor megőrzöd a jelenlegi jelvényedet és stílusodat.
2.) Ha más ligában végzel, akkor a korábbi jelvényed és stílusod az új liga jelvényével és stílusával kerül helyettesítésre.
3.) Ha nem kerülsz be egyik ligába sem, akkor a jelvényed és a stílusod elvész.

Reméljük, hogy élvezetes volt számotokra a második Rangsorolt szezon, és készen álltok a játékmód nyújtotta kihívások teljesítésére a következő alkalommal is.

Te hanyadik helyen végeztél a ranglistán? A kapott jutalmak tekintetében megérte a belefektetett energiát ez a játékmód?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.