Kommentátorok és elemzők életébe nyújt betekintést a DreamHack dokumentumfilmje

Ezúttal a versenyek elemzői és kommentátori kerültek középpontba.

Október elseje és hatodika között rendezték az idei DreamHack Masters Malmö versenyét Svédországban, ahol nem csak a profi csapatok, hanem az angol közvetítői gárda is kapott egy kis rivaldafényt, hiszen egy szűk 20 perces dokumentum film készült, főszerepben Anders Blume-mal, Tres " stunna " Saranthus-szal, illetve Christine " potter " Chi-vel.

A filmben rengeteg témával foglalkoznak, köztük kitérnek arra is, hogy milyen a kapcsolatuk a közvetítői gárda többi tagjaival, mi vette rá őket arra, hogy ezt a munkát válasszák, továbbá a játék iránti szeretetükre is kitérnek mindannyian. De természetesen a szakma nehézségeiről is szó esik, hiszen akik ezzel a munkával keresik a kenyerüket, azoknak rengeteget kell utazniuk, és az utazások száma csak egyre jobban növekszik, ugyanis egyre több és több nemzetközi versenyt rendeznek a világ szinte bármely pontján. Továbbá azt is eléggé nehéz átélnie az illetőknek, hogy folyamatosan messze vannak a családjuktól barátaiktól az év jelentős részében.

Az amerika stunna arra is kitért, hogy volt nem egy olyan hónap, amikor három héten keresztül csak járta a világot, hiszen egyik világversenyről a másikra utazott, ráadásul az időeltolódással is olykor meg kell küzdenie, ami számára nem egy egyszerű feladat. Különösen nehéz dolga van a Anders Blume-nak, aki az idei V4 Future Sports Festival versenyén is ott volt, hiszen moses párjaként járja a rendezvényeket. A dán nemzetiségű kommentátornak már két gyermeke is van, akiket elég ritkán lát, amikor pedig nem közvetít, általában a hotelek edzőtermében tölti szabadidejét.

A mostani részlet tehát az első a "Corsair DreamHack Masters Journey" dokumentumfilmnek, a későbbiekben más szemszögből is betekintést láthatunk a DreamHack Masters versenyeire.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!