Az Arty király - Bemutatjuk a játékost, aki XVM nélkül is bárkit visszaklikkel a garázsba!

Az Arty király - Bemutatjuk a játékost, aki XVM nélkül is bárkit visszaklikkel a garázsba!

Amíg mások tankokkal sem tudtak előrejutni Rangsorolt módban, addig ő beklikkelte magát a legjobbak közé.

A Rangsorolt szezon a szerencsét próbálók többségén sajnos kifogott, de nem úgy a DE-VI fő arty játékosán, Doctor_Nixen, aki nemes egyszerűséggel fogta, és beklikkelte magát a ligákba. A kizárólag tüzérekkel játszó balkáni játékost nyugodtan illethetjük az Arty király jelzővel, hiszen aligha van jelenleg olyan World of Tanks játékos, aki mesteribben bánna ezzel az osztállyal, mint ő.

Ami a második Rangsorolt szezont illeti, Doctor_Nix 233 lejátszott csata után 84,98%-os stráfszerzési aránnyal az ezüst ligáig verekedte magát miközben kizárólag tüzérekkel játszott. Természetesen mondanunk sem kell, de szinte minden tüzérére ráaggatta már a harmadik kiválóságjelet randomban.

Ha úgy érzed, hogy itt az ideje ellesni néhány trükköt egy valódi profi arty játékostól, akkor látogass fel Doctor_Nix Twitch csatornájára, ahol élőben is figyelemmel kísérheted a játékát.

Mivel Doctor_Nix jelenleg a DE-VI kötelékében játszik, ezért ma este a World of Tanks hivatalos csatornáin is láthatod a Clan Rivals bajnokság döntőjében, hiszen először a CSA együttesével, győzelem esetén pedig a FAME titánjaival is harcba száll csapattársai oldalán.

Remélhetőleg ma este is láthatunk tőle hasonlóan lenyűgöző megmozdulásokat, mint ebben az ominózus jelenetben.

Az eddigiek alapján mit gondolsz Doctor_Nix játékáról? Mit tudhat ő, amit a tüzérek többsége nem?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.