Egyre biztosabb az Assassin's Creed Ragnarok érkezése

Egyre biztosabb az Assassin's Creed Ragnarok érkezése

Vikingek a jól ismert Assassin's Creed világban? Jöhet!

A Ubisoft egyelőre még nagy erőkkel az Assassin's Creed Odysseyre fókuszál és próbálja kisajtolni az utolsó cseppet is a görög világban játszódó címből, azonban ha hihetünk a Redditre felkerült legfrissebb pletykáknak, akkor már 2020 februárjában bejelenthetik a következő évben esedékes új AC részt. A tematikát illetően egyre hangosabbak azok a hangok, akik állítják, hogy a viking korba kalauzolhat el minket a játék. De mit tudunk eddig az Assassin's Creed Ragnarokról?

Ha kivár év végéig a Ubisoft, akkor nagyot durranthat a cég, mivel 2020 karácsonyának környékén érkezik az új Xbox Scarlett és a PlayStation 5. Nem kérdés, hogy mindkét platformra már gőzerővel folynak a fejlesztések, ugyanis nemrég számoltunk be arról, hogy a fejlesztői PS5-öt már kézhez kapták a csapatok. A Ragnarok játékmenetben is újíthat az előző részekhez képest, ugyanis a pletykák szerint lehetőségünk lesz ismét magunk mellé toborozni a társakat, akikkel egy nagy szövetségben hódíthatjuk meg Skandináviát. A koncepció ismerős lehet az AC Brotherhoodból, de nem csak ebből merít a Ragnarok. Visszatérnek a vízi csaták, amiket a Black Flag járatott a csúcsra, de az Odysseyben is kellemes pillanatokat okoztak nekünk.

Nem maradhat el a férfi-női karakterválasztás, sőt a hírek szerint Asgardba és Jotunheimbe is ellátogathatunk majd főhősünkkel, ahol Loki és Odin is feltűnhet majd. Várhatóan nem marad el a valós időben játszódó szál sem, ahogy az Originsben és Odysseyben már kitapasztaltuk. Természetesen ezeket az információkat a helyén kell kezelni, de mi nagyon örülnénk, ha tényleg igazak lennének az Assassin's Creed Ragnarokról szóló hírek.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!