Így nézne ki az összes új kés skin egybegyúrva

Így nézne ki az összes új kés skin egybegyúrva

Egy játékos úgy döntött, hogy kombinálja az összes, Operationnel érkező skint, ami egészen elképesztőre sikeredett.

Az Operation Shattered Web érkezésével egyszerre négy új kés látott napvilágot a játékban. Azon kivételesek esetek egyike volt, amikor a kések közül gyakorlatilag egyik sem tűnt rosszabbnak a másiknál és ezúttal tényleg sikerült minőségi munkát végezni a fejlesztőknek. Arra viszont mi sem számítottunk, hogy a négy kést egybegyúrva talán a játék legjobb bökőjét alkotná meg valakit. Egy Reddit felhasználó viszont pont ezt tette, ugyanis fogta magát és készített egy 3D modellt a négy kés legemlékezetesebb részleteiből.

The new knives are awesome! What a shame we can't equip them at once... or can we? from r/GlobalOffensive

Először megrajzolta a saját maga által kigondolt kést, majd készített róla egy 3D-s képet, amit már elkezdhetett kiszínezni és az apróbb részleteket elhelyezni rajta. Minderről egyébként egy videót is készített, így akiket érdekel a 3D-s modellek készítése az mindenféleképpen tekintse meg a következő videót:

Félve gondolunk rá, hogy vajon ez a kés mekkora összegért kelne el, de talán a Valve-nak is érdemes lenne néha inkább a minőségre, mint a mennyiségre koncentrálnia. Szerencsére a négy kés így is nagyon jól néz ki, úgyhogy nem panaszkodhatunk.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!