Milliós szerződést kapott, mégis otthagyja a világ egyik legjobb csapatát

Milliós szerződést kapott, mégis otthagyja a világ egyik legjobb csapatát

Nagy mozgások történtek szerte a világban, összeszedtük a legfontosabbakat.

Kezdenek összeállni a világbajnoki címre is esélyes csapatok. Az elmúlt napokban több világsztár LoL-os is klubot váltott, mutatjuk a részleteket!

LCK

Összeállt az új T1, régi nevén SKT, teljesen szétesett a Griffin.

T1 (régi SKT)

Maradt: Faker, Teddy, Effort

Távozott: Khan (FunPlus Phoenix ?), Mata (?), kkOma (Vici Gaming), Clid (Gen.G)

Érkezett: Roach (Gen.G), Cuzz (DragonX), Kim Jeong-soo (Damwon Gaming)

Khan nagy valószínűséggel a 2019-es világbajnokhoz szerződik, őt Roach pótolhatja. KkOma, aki Faker és az SKT edzője volt 2013 óta, visszautasított egy hét számjegyű ajánlatot és inkább a Vici Gaming szervezetét segíti tovább. A VG-ről tudni kell, hogy tökutolsók lettek a 2019-es nyári LPL szezonban, ezért is furcsa, hogy kkOma őket választotta. A kihívás garantált, az eredményekre lehet még várni kell. A legendás edzőt Kim Jeong-soo pótolja majd, aki két éve világbajnoki címig vezette az Invictus Gaminget, tavaly negyeddöntőig menetelt a Damwonnal.

Griffin

Távozott: Lehends (?), Chovy (?), Doran (?)

Maradt: Tarzan, Sword, Viper

Hiába nyerték meg kétszer is az LCK alapszakaszát 2019-ben, sem a rájátszásban, sem a világbajnokságon nem teljesítettek úgy, ahogy azt elvárták tőlük a rajongók és a vezetőség. Minden játékos eddigi szerződését törölték és felajánlották nekik, hogy ha aláírják az új konstrukciót, akkor maradhatnak a csapatnál. Ebbe Lehends, Chovy és Doran nem ment bele és inkább elhagyták Korea egyik legerősebb LoL klubját.

További rövidhírek az átigazolási piacról:

  • Amazing nem kapott helyett 2020-ra, így a 100T egykori junglerével nem találkozhatunk a legrangosabb ligák mérkőzésein
  • Afreeca leigazolta Mysticet a Team WE volt ADC-jét

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.