Újabb e-sport csapat mezét szerezhetjük meg a legújabb SBC-ben!

Újabb e-sport csapat mezét szerezhetjük meg a legújabb SBC-ben!

Viszonylag könnyedén hozzájuthatunk a játék legújabb szereléséhez!

A FIFA, mint e-sport az elmúlt időkben rengeteget fejlődött és ezt az EA Sports a játékon belül is igyekszik feltüntetni. Az átlagos és a profi e-sportoló játékosokra is gondol a fejlesztő gárda, leginkább azzal, hogy immáron egyre több profi csapat meze elérhető a játékon belül.

Most például a 100 Thieves csapata kapott helyet a játékban. Igaz, saját FIFA játékosok nincsen, viszont innentől kezdve büszkén viselhetjük az amerikai szervezet mezét. A mez egyébként nagyon jól néz ki, a jobb felső részén megtalálható a 100 Thieves logója, az elején pedig egy THIEVES felirat tűnt fel, fehér betűkkel. Természetesen a kapusok is kaptak egy saját felsőt, ami csak annyiban különbözik, hogy fel van cserélve a színvariáció. A kapusoknál fehér alapon fekete szöveggel, míg a mezőnyjátékosoknál fekete alapon fehér szöveg figyelhető meg. 

Sokakban felmerül a kérdés, hogy miért kapott saját mezt a játékon belül a szervezet, mikor saját FIFA játékosok sincs. A válasz egészen egyszerű, a csapat Call of Duty csapata ezt a mezt viselte, amikor bejutottak a hétvégi verseny döntőjébe, amit sokan "Championship Sunday"-nek hívnak. 

Hogyan szerezhetjük meg a 100 Thieves mezét?

Egy limitált ideig elérhető SBC keretein belül. Nincsenek nagy követelményei ennek a feladatnak, viszont figyelnünk kell arra, hogy nehogy kifussunk az időből. Nézzük meg a követelményeket:

  • Játékosok ugyanabból az országból: maximum 3
  • Játékosok ugyanabból a ligából: minimum 4
  • Rare játékosok: minimum 4
  • Team Chemistry: minimum 85
  • Játékosok száma a csapatban: 11

A FUTBIN-en megtalálható megoldások szerint PS4-en 2000-3000 coin között lehet összehozni ezt az SBC-t, míg XBOX-on 4000-5000 környékén. Érdemes minél előbb megcsinálni ezt az SBC-t, ugyanis abban biztosak lehetünk, hogy néhány játékos ára a magasba emelkedik majd, csak úgy, mint bármelyik másik feladatnál.

Az SBC mindössze DECEMBER 2, HÉTFŐIG lesz elérhető.

Nektek hogy tetszik a 100 Thieves meze?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!