A fő fiókunkon nem minden esetben kell megváltoztatnunk a felhasználói nevünket

A fő fiókunkon nem minden esetben kell megváltoztatnunk a felhasználói nevünket

Félreértések és trükkök a Riot Account névváltással kapcsolatosan.

Az elmúlt hetekben már többen észrevehetették a mai nappal viszont erőteljesebben kezdetét vette a LoL felhasználói fiókjaink kötelező átnevezése. Pár héttel ezelőtt írtunk róla, hogy a koreai játékosokat már figyelmeztették, a névváltásra pedig azért van szükség mert minden accountunk Riot fiókká válik majd, így az eddigi régiós különbségtétel már nem működik majd.

A mai nap során rengetegen tapasztalhattátok, hogy belépés előtt a játék feldobta a lehetőséget a névváltásra, amit kötelezően meg is kell tennünk. A kliensben viszont kicsit bonyolulttá válhat a helyzet, ráadásul pár apró információra sem ad választ, így segítünk, hogy a legjobbat hozzuk ki a kisebb kellemetlenségből.

Nem mindig muszáj megváltoztatunk a fő felhasználói fiókunk nevét

Sokan egyből abba a hibába estek, hogy megváltoztatták a nevüket azon az accon, amivel nap, mint nap játszanak. Egyet sem kell félni, hisz a dolog visszafordítható és ráadásul még akkor is jól dönthetünk, ha még nem csináltunk semmit. EZEN a linken a fiókunkba belépve megváltoztathatjuk a nevünket (Érdemes megemlíteni, hogy ez sem mindig működik tökéletesen, de a kliensnél jobb). Ha a példa alanyunk EUNE-n játszik leginkább akkor először a West-es fiókunkba kell megváltoztatnunk a nevünket, ha pedig még PBE-n is ugyanaz a felhasználói név, akkor ott is váltanunk kell. Innentől pedig a jelenlegi, EUNE-n használt nevünk már nem lesz foglalt és minden maradhat a régiben.

(Így néz ki, ha már mindent rendben talál a rendszer a belépésünk után)

Mindez sajnos akkor nem jön be, ha egy teljesen másik személynek sikerült ugyanazt a felhasználó nevet választania csak éppen egy másik szerverén, ilyenkor sajnos mindkét személynek felajánlja a játék a változtatást.

Természetesen ha ennél is több fiókunk van szerte a szervereken, akkor mindegyiknél át kell írni a nevet, ha pedig mi EUW-n szeretnénk megtartani, akkor értelemszerűen mindenhol máshol kell változtatunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!