Újabb csalástól szabadult meg a Valve, örülhetünk vagy sem?

Újabb csalástól szabadult meg a Valve, örülhetünk vagy sem?

Apró patch lehetetleníti el a pinggel trükköző "csalókat"

Újabb frissítés érkezett a CS:GO-hoz, ezúttal egész váratlanul. Az apró patch mérete mindössze 9 MB és csak néhány parancs használatát szünteti be. De miért is fontos ez nekünk?

Az SDR parancsokat több mindenre is lehetett használni, a tisztességes játékosok számára pusztán egy kényelmi funkció volt. Hiszen segítségükkel be tudták állítani, hogy a Valve szerverein belül milyen régióban szeretnének játszani, tehát Európából például simán játszhattál NA szervereken is.

Ugyanakkor volt a parancsoknak egy árnyoldala is, segítségükkel egy gombnyomással szabályozhattuk a pingünk nagyságát. Ezzel pedig méretes előnyre tehettünk szert egy-egy meccs alatt, bármilyen sarok mögül ki tudtunk úgy nézni, hogy aztán egy gombnyomással emelve a pingünkön, gyakorlatilag nem tudtak minket ellőni, hiszen a lag "visszahúzott" a fal mögé. A lenti videó tökéletesen szemlélteti a dolgot.

Ennek mostantól búcsút inthetünk, nem lehet többé ezzel trükközni, ugyanakkor mostantól a parancs jó oldalát sem használhatjuk. Minderre van egy egyszerű megoldás, amit már évek óta kér a közösség a Valve-tól. Szabadon választhassuk meg, hogy milyen régiós beállításokkal szeretnénk játszani a Valve szerverein.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!