Szinte ingyen: Black Friday ajánlatok, akár 1 euró alatti játékokkal

Szinte ingyen: Black Friday ajánlatok, akár 1 euró alatti játékokkal

Őrületes akciókkal indult el a GoG Black Friday leárazása.

Sajnos nagyon sok helyen még mindig kamu akciókkal próbálják vásárlásra csábítani a játékosokat Fekete Péntek alkalmából, de a GoG ezúttal tényleg jó árakon kínál rengeteg fantasztikus videojátékot. Mutatjuk azokat az ajánlatokat, amiket nem szabad elszalasztani a Black Friday leárazások során!

Jazz Jackrabbit 2 Collection

Az őrült nyulas platformer lövölde második része sokunk gyermekkorát tette színesebbé. Mindössze 1 dollárét eredeti változatban csaphatunk le rá, ami tényleg már nem pénz, a mai videojátékárazás mellet.

Disco Elysium

Az RPG játékok szerelmeseinek kötelező vétel a ZA/UM fejlesztésében készült 2019-es független játék. Tulajdonképpen nincs olyan pontja, amibe bele lehetne kötni, ezért sem véletlen, hogy 10/10-es értékelésen szerepel a Steam kínálatában.

The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a The Wither 3 - Game of the Year Edition mindenkinek ott kell, hogy legyen a virtuális polcain. A CD Projekt Red a valaha volt egyik legjobb videojátékot dobta piacra 2016-ban, ami a zseniális DLC-inek köszönhetően több százórányi kikapcsolódást jelent mindenkinek.

Heroes of Might and Magic® 3: Complete

A Heroes of Might and Magic sorozat talán legjobb darabja a harmadik rész, ami összes kiegészítőjével 1000 forint alatt behúzható. A körökre osztott stratégia egyik királya bár már kicsit megöregedett, de semmit sem veszített a varázsából.

Az összes 90 %-os leértékelésű játékot itt találjátok meg, az összes akcióért ide látogassatok el!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!