Átigazolások: Kumo is az EG-nél, újabb világbajnok váltott csapatot

Átigazolások: Kumo is az EG-nél, újabb világbajnok váltott csapatot

Koreában egykori világbajnokok álltak össze újra, Észak-Amerikában az Evil Geniuses fiatal tehetséggel frissítette kezdőjét.

Már alig-alig akadnak kiadó helyek a legnagyobb csapatoknál, de még jó néhány játékos keresi a jövőbeli klubját. A legfrissebb átigazolásokban főleg Korea és az USA érintett, de érkezett hír Kínából is. Mutatjuk a legfrissebb játékosmozgásokat!

LCS

A megújult Team Liquid mellé odaérhet az Immortals és az új Evil Geniuses is. Utóbbi szervezet fiatal tehetséget igazolt.

Evil Geniuses (EG)

Érkezett: Kumo (Cloud9 Academy)

Kumo egy szemtelenül fiatal 18 éves tehetség, aki a Cloud9 Academy színeiben behúzta a 2019-es tavaszi és nyári szezon alapszakaszát, sőt már a nagy csapatban is lehetőséget kapott a bizonyításra. Ezúttal olyan sztárok mellett bizonyíthat, mint Svenskeren, Bang és Zeyzal. Az EG építkezése nagyon jó ütemben halad, már csak egy import mides hiányzik az ötösükből. A legtöbben Ucalt (Afreeca Freecs) és Jiizuket (Vitality) tartják legesélyesebbnek az üres posztra.

Akik még csapatot keresnek: Damonte (Clutch Gaming / Dignitas), Froggen (Golden Guardians), Pobelter (FlyQuest), Soligo (100 Thieves Academy, Shadow Dogs Unleashed)

LCK

Az SSG egykori világbajnokai ismét egymásra találtak. Érdemes lesz figyelni a Hanwha Life Esports mérkőzéseit.

Hanwha Life Esports

Érkezett: Haru (SKT), CuVee (Gen.G)

Haru és CuVee az SSG színeiben világbajnoki címet ünnepelhetett, miután csapatukkal lemosták 3-0-ra Fakeréket, azaz az SKT-t. Azóta már eltelt két év és egy rövid szakasz idejére ismét összeálltak a Gen.G-ben, azonban a sikerek elmaradtak. Most egy új csapatban bizonyíthatják, hogy még mindig a világ élvonalába tartoznak.

További hírek Koreából:

  • Három új taggal bővült az APK Prince. HyBriD (ADC) és CooN (edző) a Brion Blade-től érkezett, Mia a KT Rolster cserepadját hagyta ott a jobb ajánlatért
  • A pletykák szerint Chovy és Lehends, akik nem írták alá új szerződésüket a Griffinnel, a DragonX csapatánál köthetnek ki. Egyelőre még csak koreai hírek szólnak erről a bombaigazolásról, de a legtöbben biztosra könyvelték el a két játékos csapatváltását

Végül kiderült, hogy Karsa nem folytatja tovább karrierjét a Royal Never Give Up klubjánál. Egyelőre szabadügynökként várja a jobbnál jobb ajánlatokat 2018 MSI győztese.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!