Adventi naptár 2020 - December 1-jétől kezdődik a nagy téli kiárusítás!

Adventi naptár 2020 - December 1-jétől kezdődik a nagy téli kiárusítás!

Részletesen a december 1-jétől induló 2020-as adventi naptár fontosabb tudnivalóiról és újdonságairól.

A World of Tanks adventi kalendáriuma minden évben nagy dobának számít. Az idei akciók december 1-jén reggel 6:00 órakor kezdődnek, és egészen január 1-éig minden nap egy 24 órás exkluzív ajánlatot kapunk. Amennyiben valamelyik tétel elnyerte tetszésünket, úgy mind a játék klienséből, mind a Premium Shopból meg tudjunk vásárolni.

Lényeges, hogy mindennap kapunk egy küldetést is, amit vásárlástól függetlenül teljesíthetünk, illetve arany kompenzációt kapunk abban az esetben, ha a megvásárolt jármű már a garázsunkban van. Az egységhez járó plusz garázshelyet és a 25 darab ötszörös győzelmi szorzót minden esetben megkapjuk vásárlásunkhoz.

Így érheted el az adventi naptárat

1.) Indítsd el a játékot és jelentkezz be! Az új ajánlat mindennap automatikusan megnyílik.

2.) A játékon belüli bolt megnyitásával.

3.) A garázsodban található 3D-s promóciós plakátra kattintva.

Végüll, de nem utolsó sorban a Wargaming Store oldalára is ellátogathatsz, ahol mindennap egy új ajánlatot kapsz, mint másodlagos, alternatív adventi naptár ajánlat.

Várod már a 2020-as adventi naptár ajánlatait? Melyek azok a tankok, amikre mindenképpen lecsapnál, ha bekerülnének a kalendáriumba?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.