Hirdetés

Változik az RP ikonja, változnak a support tárgyak is!

PBE szerverre bekerült néhány változtatás, ami leginkább a támogató tárgyakat érintette.

Hirdetés

A tegnap esti PBE frissítés inkább a tárgyakra fókuszált és a TFT játékmódra, de ettől függetlenül érkezett ezek mellett némi apróbb változtatás is. Nézzük őket sorjában.
Elsőnek is egy új RP ikon került be, ami a következőképpen néz ki:

Emellett változnak még tárgyak is, de leginkább a támogató jellegűekhez nyúltak, és azokat változtatták meg.

Draktharr árnykardja

 • Növelték az AD sebzést rajta 55-ről 60-ra.
 • A halálosságot is növelték 21-ről 23-ra.

Bűbájtolvaj pengéje

Az ára változatlan a mostanihoz viszonyítva, továbbra is 400 aranyba kerül.

 • 10 másodpercenként 2 arany az változatlan maradt.
 • Kevesebb varázserő, 10-ről 8-ra csökkent.
 • Cserébe 10 életerőt ad.
 • Nem rendelkezik többé mana-regenerációval.

Egyedi passzív – Képességgel való sebzés vagy alaptámadás esetén 15 aranyat kapunk. Ez kizárólag ellenséges hősre, vagy épületre vonatkozik. A hatás háromszor tud halmozódni minden 30 másodpercben.

Küldetés - Amennyiben elérjük a megfelelő arany mennyiséget a tárggyal, átalakul Jégagyarrá, így több varázssebzést, életerőt biztosít, és mindemellett három őrszemet is ad.

Ha a Jégagyarnál elérjük az 1000 aranyat, ismét átváltozik Shard of True Ice nevű tárggyá, ami 60 varázserőt és 150 életerőt ad, illetve 3 aranyat nyújt nekünk 10 másodpercenként, és ezzel már 4 őrszemet tudunk magunkkal hordozni.

Steel Shoulderguards

400 arany lesz az ára.

 • 3 sebzés.
 • 30 életerő.
 • 2 arany 10 másodpercenként.

Egyedi passzív – Amennyiben a közelben tartózkodik egy csapattársunk az alaptámadásunk 50% életerő alatt megöli a minionokat, és megosztja a aranyat (Ez távolsági hősnél 30%). Ez a hatás háromszor halmozódik 45 másodpercenként.

Küldetés: Ha megfelelő aranymennyiséget gyűjtöttünk össze, akkor átalakul a tárgyunk Runesteel Spaulders tárggyá, amivel már képesek leszünk őrszemeket kihelyezni, abból is hármat, illetve több életerőt, sebzést is kapunk mellé.

Viszont ha ezzel a tárggyal már összegyűjtöttünk 1000 aranyat, ez esetben tovább fejlődik ez is, aminek a neve Pauldrons of Whiterock, ezzel még több életerőt, sebzést, és aranyat tudunk szerezni, nem mellesleg 4 őrszemet tudunk birtokolni.

Ereklyepajzs

 • 5 varázssebzést biztosít.
 • Kevesebb életerőt ad, ez az érték 50-ről csökkent 30-ra.
 • Illetve 10 másodpercenként 2 aranyat is ad.

Egyedi passzív – Amennyiben a közelben tartózkodik egy csapattársunk az alaptámadásunk 50% életerő alatt megöli a minionokat, és megosztja a aranyat (Ez távolsági hősnél 30%). Ez a hatás háromszor halmozódik 45 másodpercenként.

Küldetés: Ha megfelelő aranymennyiséget gyűjtöttünk össze, akkor átalakul a tárgyunk Targon’s Buckler-re, amivel már képesek leszünk őrszemeket kihelyezni, abból is hármat, illetve több életerőt, varázssebzést is kapunk mellé.

Viszont ha ezzel a tárggyal már összegyűjtöttünk 1000 aranyat, ez esetben tovább fejlődik ez is, aminek a neve Bulwark of the Mountain, ezzel még több életerőt, varázssebzést, és aranyat tudunk szerezni, nem mellesleg 4 őrszemet tudunk birtokolni.

Spectral Sickle

 • 2 arany 10 másodpercenként.
 • 5 sebzés.
 • 10 életerő.

Egyedi passzív - Képességgel való sebzés esetén vagy alaptámadással 15 aranyat kapunk az ellenfél hőséből, vagy épületéből. Ez a hatás háromszor tud halmozódni minden 30 másodpercben.

Küldetés- Amennyiben elérjük a megfelelő aranyszámot a tárggyal, átalakul Harrowing Crescent, így több sebzést, életerőt biztosít, és mindemellett három őrszemet is ad.

Ha a Harrowing Crescent-nél elérjük az 1000 aranyat, ismét átváltozik Black Mist Scythe, ami 35 sebzést, 150 életerőt ad, illetve 3 aranyat nyújt nekünk 10 másodpercenként, és ezzel már 4 őrszemet tudunk magunkkal hordozni.

Protoype: Omnistone (Inspiration Keystone)

 

Egy véletlenszerű keystonet ad, amit egyszer tudunk felhasználni. 8 másodperc elteltével tudunk újat kapni, szintén véletlenszerűen. Távolsági hős esetében a várakozási idő 12 másodperc. 40 másodperc után, ha nem volt használva a keystone, akkor újat ad, amint nem leszünk harcban. Utórengés csak azon a hősökön lehetséges, amik megtanultak már egy olyan varázslatot, ami lehetővé teszi a használatát. Predator pedig csak cipővel rendelkező karakter esetén elérhető.

Ti mit szóltok a változtatásokhoz?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
2 db hozzászólás
 • onemillion96 7 hónapja
  Kár el rontani a játékot ,ilyen butaságokkal!
  0 0 Válasz
 • Hipercsiga 7 hónapja
  Szóval nerfelik az AP supportokat akik bűbájtolvajt vesznek és komoly buffot kapnak az AD supportok, mint Pyke és Senna. Hát ez gáz. Sennával még nincs bajom, de Pyke igazán megrohadhatna a relic shieldjével.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?