Hearthstone Battlegrounds Tier lista:  ezek most a legjobb hősök

Hearthstone Battlegrounds Tier lista: ezek most a legjobb hősök

Érdemes próbálgatni az összes hőst, de a legjobbakkal nem lőhetünk mellé.

Korai hozzáférésben már játszható a Hearthstone Battlegrounds, a legújabb 8-fős játékmód. Egyelőre még csak azok próbálgathatják az auto-battler műfaj legújabb trónkövetelőjét, akik rendelkeznek BlizzCon Virtual Tickettel, vagy megrendelték valamelyik Descent of Dragons előrendelői csomagot, esetleg dropolt nekik a Twitch, miközben nézték kedvenc streamerüket élő adásban. November 12-én mindenki előtt megnyílnak a kapuk, addig is hangolódjunk a Battlegroundsra egy kis tier listával, ahol a legjobb hősök kapják a főszerepet!

Elöljáróban fontos megjegyezni, hogy a hősök önmagukban csak a látványért felelnek, a lényeg, hogy milyen Hero Powerrel rendelkeznek. Ezek alapján öt Tierbe sorolhatjuk őkeg, kezdjük is a legjobbal.

Tier 1 - Nefarian, Infinite Toki, The Curator

Az early game-ben nem sokat ér az az egy sebzés minden ellenséges lényre, de ahogy beindulnak a Divine Shieldes és Poisionousös lények, egyből felértékelődik a képesség. 

Elsőre gyengének tűnhet a Hero Power, de kis gyakorlás után rájöhetünk, hogy óriási potenciál van benne. A magasabb Tavern Tierből megszerezhető lények segítségével nagyszerűen építkezhetünk, egy a lényeg, hogy ne ragaszkodjunk egy stílushoz, hanem folyamatosan fejlődjünk a Temporal Tavern Segítségével.

Már az első köröktől elkezdhetjük buffolni az 1/1-es Amalgamot, ami utána hatalmasra nőhet néhány forduló után. A passzív hősképesség mindig jó dolog főleg úgy, hogy ilyen hasznos is egyben.

Tier 2 - The Lich King, Queen Wagtoggle, Shudderwock, Ragnaros

Olcsó Hero Power, ami már az első körökben megtolhatja a szekerünket. Pozicionálni fontos, de a dupla Deathrattle effekt és a board bevédése szempontjából nagyszerűen használható képesség.

Szintén olcsó hősképességről beszélhetünk, ami főleg a Nightmare Amalgamokkal alkot tökéletes szinergiát.

Dupla Battlecry itt is pusztít, elég csak a Pogo-Hopperekre és a Murloc szinergiákra gondolni. Early game-ben nem a legerősebb, de ahogy haladunk előre, úgy értékelődik fel a képesség.

Hiába random a sebzés, még late game-ben is lehet haszna a képességnek, elég csak egy Divine Shield leszedésre gondolni. Nefarian erősebb, de Ragnaros is az erősebb választások közé tartozik.

Futottak még kategóriák, azaz a Tier 3, Tier 4 és Tier 5 hősei.

  • Tier 3 (igazi specialisták): A.F. Kay, Geroge the Fallen, Trade Prince Gallywix, Millificent Manastorm, Patchwerk, The Great Akazamzarak, Dancin' Deryl
  • Tier 4 (érdekesek, mint erősek): The Rat King, Patches the Pirate, Professor Putricide, Giantfin, Lord Jaraxxus, Pyramid, Yogg-Saron, Hope's End
  • Tier 5 (inkább ne erőltessük): Bartendotron, Lich Baz'hial, King Mukla, 

Nektek melyik hősök jöttek be eddig a legjobban? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!