Hirdetés

Doomsayer hordója és egy manacserélős neutral Epic

Beindította a hetet a Blizzard, két új lapot mutattak be a Descent of Dragons kiegészítőből!

Hirdetés

Három nap és érkezik az új patch, ami eltakarítja a november elején érkezett Wild lapokat a Standard formátumból. Lélekben már készülhetünk arra, hogy lesz pár napunk a Descent of Dragons hivatalos megjelenéséig, amíg élvezhetjük a Saviors of Uldum eredeti koncepcióját. Addig is mutatjuk a reggeli órákban érkezett új lapokat, köztük egy robbanékony hordót és a legújabb neutral Epic lapot!

Depth Charge

Az Aggro paklik előre retteghetnek, ha a Control Priest / Warrior / Mage kicsapja első körben a Dommsayerhez hasonló mechanikával rendelkező hordót. Esetleg az is megfordulhat a fejünkben, hogy a Depth Charge érkezése előjele lehet annak, hogy a Doomsayer átkerül Hall of Fame-be, ami meglepő húzás lenne, mivel a Control deckek egyik alapkövének számít a neutral Epic lap. Biztosan szerephez juthat majd a Depth Charge, a kérdés, hogy a Control paklik mennyire lesznek meghatározó elemei az új metának.

Tentacled Menace (fordításra vár)

Hatodik körben talán túl késő egy Aggro deck ellen, de milyen jó érzéssel tölthet el bennünket, ha egy manás Nozarit kapunk, cserében adunk egy tíz manás Mana Cyclone-t. Talán pont a Big Paladinban lehet majd szerepe, de túlságosan inkonzisztens ahhoz, hogy erős és hatékony meta paklikban megállja a helyét. Valószínű Arénában sem zavar majd sok vizet, mivel a statok nem jók annyira, hogy megérje egy lapot adni az ellenfélnek.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?