Elmúlt 5 évben mindig Legend volt, novemberben nem jött össze neki

A Battlegrounds-hatás megkérdőjelezhetetlen, de tényleg jó irányba halad a Hearthstone?

Már csak három nap és a 23 Wild lap újra visszakúszik az elfeledett formátumba, de intő jelek utalnak arra, hogy a Hearthstone klasszikus vonala szenved. A világ legnagyobb streamerei felültek a Battlegrounds vonatra és eszük ágában sincs leszállni róla, legalábbis a Descent of Dragons érkezéséig biztosan nem. Ezúttal Zalae osztotta meg követőivel Twitteren, hogy milyen elképesztő dolog történt vele november hónapban.

Paul Nemeth öt éves karrierje során közel 100 000 dollárt kártyázott már össze, plusz rengeteg szponzori és nézői bevételre is szert tett a Hearthstone közvetítések során. Egy ilyen megszállott és nagyon magas szinten játszó profi hozzáállása a Standard ladderhez elárulja, hogy óriási problémákkal küzd a játék papíron első számú módja.

A Battlegrounds térnyerése olyan streamereket is visszacsábított a Hearthstone-hoz, mint Forsen, aki benyomta a plug.dj-t és ömölhetett chaten, amit nem szégyellnek a forsenbajs táborába tömörült rajongók.

Valószínű a Blizzard örül ezeknek a számoknak, de a Standard formátumot nem szabad elengedniük, mivel egyeduralkodóak a CCG e-sport világában. A Grandmaster következő szezonja, a Master Tours selejtezők és versenyek mind-mind Standard módban zajlanak, de hosszútávon nem tarthatóak fenn a november-december eleji állapotok. A Descent of Dragons megoldást nyújthat minden problémára, bár az erős power level miatt kényszerhelyzetben vannak a fejlesztők, ugyanis elvárják tőlük, hogy gyorsan reagáljanak, amíg még kitart az új kiegészítő körüli felhajtás. A buffok-nerfek általában késni szoktak és az apátiába zuhant játékosok csak akkor örülhetnek változtatásoknak, amikor már mindenki lemondott arról, hogy a vadonatúj kártyák végre egy jó metát hozhatnak el.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!