Élő adásban szippantott, a Twitch azonnal kitiltotta a WoT streamert!

Illegális droghasználat miatt a Twitch kíméletlenül szankcionálta a szabályszegő World of Tanks streamert.

A Twitch platformján tulajdonképpen bármi megtörténhet, mégis meghökkentő, hogy akad, aki élő adásban nyúl illegális droghoz, de az ausztrál streamer, játékosnevén JordyBro pont így tett, amiről az alábbi felvétel is tanúskodik.

A videóban azt láthatjuk, ahogy a streamer World of Tanks adása közben először az asztalán matat miközben a nézőihez beszél -amiben ugyan alapesetben semmi különös nincs-, majd váratlanul felhajtja a mikrofonját, felszív valamit az asztaláról, majd megtörli orrát, miközben lesöpör valamit az asztalról.

Ugyan tisztázatlan, hogy JordyBro pontosan mit szippantott fel, de kétségtelenül valamilyen illegális drogot fogyaszthatott, aminek a gyanúját az is megerősíti, hogy azóta csatornáját felfüggesztették. A Twitch közösségi irányelvei értelmében ugyanis tilos minden olyan cselekedet, ami veszélyezteti az életedet vagy amiben fizikailag megsérülhetsz, -és ebbe beletartozik az öngyilkossági kísérlet, a szándékos fizikai megrázkódtatás és természetesen az illegális droghasználat is.

A Twitch meglepő gyorsasággal szankcionált, és bár egyelőre nem tudni, hogy ideiglenes vagy végleges eltiltásra számíthat az ausztrál streamer, de utóbbi lehetőség sem elképzelhetetlen annak fényében, hogy november elején két tinédzser lány csatornáját függesztették fel illegális szerek használatáért.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.