Öt játékban rendeznek Mikulás Kupát a SASfészekben!

Öt játékban rendeznek Mikulás Kupát a SASfészekben!

Az igazi csodák decemberben születnek, és most bárki megmutathatja, hogy ott van benne, és ehhez nincs más teendője, mint elindulni a SAS iskola által rendezett versenyeken.

Karácsonyi verseny dömping várható December 8-án a Sportolók Alternatív Sulijában, vagy ismertebb nevén a SAS-ban. A Mikulás Kupára elkeresztelt eseményen minden műfaj kedvelője megtalálja a számításait, az elsődleges játék viszont a FIFA20 lesz. A jelentkezők 1v1 játékmódban mérhetik össze tudásukat, és a házi versenyben akár profikkal is csatába szállhatsz a SASfészekben (1115 Budapest, Keveháza u. 1-3.).

A nevezésektől függően három csoportra osztják az indulókat - csak 10 éven felüliek indulhatnak:

  • 2000-ig születettek
  • 2001-2004-ben születettek
  • 2005- után született játékosok

A regisztráció során a játékosoknak a születési dátumukat kötelezően be kell írniuk. Néhány fontos információt még nem árt tisztázni előre, a tornát ugyanis a FIFA20 PS4 Kick-Off játékmódjában bonyolítják le, online kereteket használva, és cserélni csak a második félidőben szabad, kivéve piros lap esetén.

A bejutott játékosok egy ágrajzon, pontosabban egyenes kieséses rendszerben küzdhetnek, és best of 1 (egy mérkőzés dönt a továbbjutásról) meccseket rendeznek egészen a legjobb nyolcig. A negyeddöntőktől kezdve már best of 2 összecsapások lesznek, és ha ennyi sem dönt a győztes kilétéről, akkor egy harmadik találkozót indítanak a felek, ha szükséges aranygólos hosszabbítással, majd a végén büntetőkkel.

A jelentkezési limit 64, viszont az első 50 regisztráló nevezési díját a Konzolvilág állja. A többieknek 2000 forintot kell fizetniük a részvételért.

Regisztrálni az alábbi oldalon tudtok, és ne felejtsetek el ellátogatni a SAS Discord szerverére, mert minden további részletet itt osztanak meg a szervezők!

Egyébként az alábbi játékokban próbálhatjátok ki még magatokat:

Fortnite - helyszíni (korábbi online versenyen több, mint 200 nevezőjük volt)

Counter Strike: Global Offensive - online

League of Legends - online

Rainbow Six: Siege - online

Tudj meg többet magáról az e-sportokkal is foglalkozó iskolával kapcsolatban és látogass el a hivatalos weboldalukra!

Az alábbi csatornán a FIFA20 torna mérkőzéseit nézhetitek élőben december 8-án kommentátorok tolmácsolásában:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!