Hirdetés

Első részletek a csütörtöki patchről: három új hős is érkezik

Holnapután érkezik az új frissítése a Hearthstone-nak, Mike Donais már csepegtetett is néhány információmorzsát.

Hirdetés

December 5-én érkezik egy nagyobb frissítés, ami két szempontból is érdekes lesz a játékosok számára. Először is a 23 Wild lap, az Evolve vezetésével kivonul a Standard formátumból és december 10-ig, azaz a Descent of Dragons érkezéséig minden visszarázódhat a régi kerékvágásba. Másodsorban a Battlegrounds kap ismét egy ráncfelvarrást, ennek a részleteiről is mesélt Mike Donais, a Hearthstone vezető game designere.

Ami érkezik

Biztosan kapunk három új hőst, egyelőre azonban még nem tudni, hogy pontosan melyeket. Arról sincs hír, hogy az előző frissítésben kikerült herok visszatérnek-e a BG-be, azonban erről semmilyen pletykát nem osztott meg Donais, így valószínű továbbra is mellőznünk kell King Mukláékat. Két új minion is csatlakozik a Battlegrounds légióihoz, az egyik biztosan King Bagurgle lesz, a Tier 5-ös Legendary Murloc. A másik minon valószínűleg a Floating Watcher lehet, ami midrange Demon lényként dobhatja fel a Mech / Beast metát.

Már december 5-étől bogarászhatjuk a statjainkat, ugyanis megérkezik a kliensbe a statisztikai oldal első verziója, amit majd a második verzió követ januárban vagy februárban.

Balance változások

Csak egyetlen kártya gyengítéséről tett említést Donais. A Lightfang Enforcer túlságosan hatékonynak bizonyult a jelenlegi formájában, így a +2/+2 buff helyett, csak +2/+1-et ad majd jövőben a lényeinknek.

A Nightmare Amalgamra hiába panaszkodnak a játékosok, egyelőre nem módosítják az értékeit. Várhatóan januárban kapja majd meg a neki kijáró törődést, addig is kötelező lesz minden mérkőzésen stackelni a BG talán legerősebb lényét.

További tervek

Csütörtökön még nem, de a későbbiekben biztosan változtatják majd a "fight rotationt", azaz kisebb eséllyel szaladhatunk majd bele ugyanazokba az ellenfelekbe egymás utáni körökben.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?