Hirdetés

Ezek a nerfek várnak Sennára: már teszteli őket a Riot

Számszerűen is megérkeztek a Senna nerfek, legalábbis amiket jelenleg tesztel a Riot.

Hirdetés

Pár napja jelentette be a Riot egyik alkalmazottja, hogy nerfelni fogják a játék legnépszerűbb hősét. Senna egészen elképesztő statisztikákkal rendelkezik a Ranked világában, ugyanis a mérkőzések 90 %-ban tiltják vagy választják Platina felett. Megelégelte a Riot is, hogy ennyire dominálja a preaseason metáját Lucian felesége, ezért úgy döntöttek, hogy komoly gyengítéseket eszközölnek a hős visszaszorításának érdekében. Mutatjuk a változtatásokat, amiket már tesztelnek a Riotnál!

Két képességet, egy passzívot és egy alap statot gyengítettek, kezdjük utóbbival:

 • Szintenkénti plusz HP 85-ről 75-re csökkent

Absolution (passzív)

 • Az elpusztított minionok után járó lelkek száma jelentősen visszaesett: 5,55 % helyett mindössze 1,85 %-ban esnek ki lelkek belőlük. Ez azt jelenti, hogy 300 cs környékén nagyjából 11 lélekkel kevesebbet gyűjthetünk be maximálisan

Piercing Darkness (Q)

 • Alap AD aránya 0,5-ről 0,4-re csökkent

Last Embrace (W)

 • Lekötés hatóideje 1,45 - 2,25 másodpercről 1,25 - 2,25 másodpercre csökkent

Dawning Shadow (R)

 • Sebzés AP aránya 0,4-ről 0,5-re növekedett

Ezek a változtatások az ADC pozícióban harcoló Sennára lehetnek kifejezetten hatással, ami 2-3 %-kal hoz jobb győzelmi arányt, mint a support testvére. Ha tényleg hasonló nerfeket kapunk az éles szerveren is, akkor sokkal nehezebb dolgunk lesz a passzív stackelésével, továbbá a kezdeményezéseket is meg kell gondolni, sőt a Q-t sem lehet majd spamelni csak azért, hogy egy kevés poke sebzést kiosszunk. Egyelőre még nem véglegesek a fenti gyengítések, de az irány már jól kivehető, ami végül a 9.24-es patchben kristályosodhat ki.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • PlanCake 7 hónapja
  Nem hangzik rosszul. Bár arról volt szó, hogy 3 képesség lesz nerfelve. Valaki magyarázza meg, hogy az AP ráció növelése az ultin miért is Nerf, vagy ahogy írva van "gyengítés".
  0 0 Válasz
  • Loemifar 7 hónapja PlanCake
   Javítottam, köszi.
   0 0 Válasz
 • hi_im_lobotomy 7 hónapja
  Ez így továbbra is perma-bann.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?