Egyesek már tudni vélik a Marvel's Spider-Man 2 megjelenési dátumát

Egyesek már tudni vélik a Marvel's Spider-Man 2 megjelenési dátumát

A Sony PS4 exkluzív címe minden idők legtöbb példányban elkelt szuperhősös játéka lett, a folytatás pedig hamarabb kész lehet, mint gondolnánk.

Az Insomniac Games nem mindennapi Pókemberes játékok tett le az asztalra, méltán mondhatjuk, hogy a valaha elkészült egyik legjobb szuperhős alkotás született meg a keze munkájuk által. 2019. augusztusára 13 milliónál is több példány lelt gazdára, és ez a siker folytatásért kiáltott, amely hála istennek zöld utat kapott a kiadótól. Póki következő kalandja pedig közelebb van, mint azt gondoltuk volna. A 2018-ban megjelent első rész után a korábbi Game Informer szerkesztője, Imran Khan a Kinda Funny Gamescast legutóbbi adásában azt mondta, hogy 2021-ben érkezik a második epizód a karácsonyfa alá a játékosok nagy örömére.

Mondandójában kitért arra, hogy van némi információja a készülő műről, de részletekbe nem bocsátkozott, azonban egy dolgot bizton állított, nem volt véletlen a spideyval promózott PS5 sem a Sony részéről. Természetesen sosem lehet tudni, hogy ez mennyire valós információ, de az biztos, hogy a korábbi címek elég nagy eséllyel kaptak folytatást (The Last of Us, Horizon Zero Down), és gyanítható ezt most sem szeretnék kihagyni. Persze változhat addig még sok minden, gondoljunk csak a The Last of Us Part II hirtelen elhalasztására.

Jövőre a PS5 megjelenésével együtt még nem valószínű, hogy újra hálóhintázhatunk a barátságos kedvencünkkel, hiszen a Marvel's Avengers is ekkor kerül a boltok polcaira, a kettő együtt pedig talán egy kicsit sok lenne arra az esztendőre. 2021 viszont érdekes lesz Peter Parker virtuális életében. Ti várjátok már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!