World of Tanks: Mercenaries - Régi visszatérők és új ismerősök!

World of Tanks: Mercenaries - Régi visszatérők és új ismerősök!

December folyamán a napok egyre hidegebbé, a World of Tanks: Mercenaries csatái viszont egyre hevesebbé válnak.

A World of Tanks: Mercenaries egy csapatalapú MMO-akciójáték, amelyben páncélozott harcjárművek csapnak össze. A játék készítője a chicagói székhelyű Wargaming West. A játékosok heves, 15 a 15 elleni tankcsatákban vehetnek részt a világ minden pontjáról származó ellenfelekkel, több mint 90 különböző térképen harcolhatnak, és 11 nemzet több mint 740 különböző harckocsijából választhatják ki kedvenc járművüket, amelyet aztán csatába vihetnek.

A World of Tanks: Mercenaries világszerte több mint 18 millió játékossal rendelkezik, és elérhető a PlayStation®4-, Xbox One- és Xbox 360-konzolok összes generációján. A World of Tanks: Mercenariest bárki ingyenesen letöltheti, aki rendelkezik PlayStation Network- vagy Xbox Live- fiókkal. Ráadásul a játékosoknak PlayStation®4 Pro és Xbox One X esetén lenyűgöző, 4K-s felbontásban és HDR-támogatásban lehet részük. Továbbá ingyenesen lehet játszani a Háborús történetek elnevezésű, eposzi, történetközpontú kampány móddal, amely rendszeres, epizodikus történeteivel lehetőséget kínál a játékosoknak arra, hogy lebilincselő, egyjátékosos és kooperatív csatákban újraírják a történelmet.

World of Tanks: Mercenaries decemberi tervek

December 10-e és 16-a között újra elérhetővé válik a híres valós idejű stratégiai tankparancsok mód, valamint az év végére stílusosan visszatér az ingyenesen játszható, népszerű téli játéktank mód is a PlayStation- és az Xbox-konzolokra. A valós idejű stratégiai játékok rajongóinak nagy örömére visszatér a játékosok egyik legkedveltebb játékmódja a World of Tanks: Mercenaries játékba.

A tankparancsnok mód egy kizárólag konzolokon elérhető valós idejű stratégiai játékmód. A játékosok kilenc tankot irányíthatnak parancsnokként egy felülnézetből látott csatatéren. Járj túl az ellenfelek eszén, és adj ki közvetlen parancsot egy tanknak az ellenfél oldalba támadására, vagy indíts brutális rohamot a csapataiddal! Emellett a harckocsizók szerepét is felveheted öt másik játékos mellett, hogy közösen győzzétek le a rettenthetetlen parancsnokot.

Végül pedig a közkedvelt és nagyszerű játéktank mód is vissza fog térni a téli szünidő és a családdal töltött szabadnapok idejére. Ebben az ünnepi játékmódban végigvezetheted a saját játéktankodat egy akadálypályán, hogy megküzdhess a többi tankparancsnokkal.

Ti próbáltátok már a World of Tanks: Mercenaries-t? Milyen véleménnyel vagytok a World of Tanks konzol verziójáról?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.