Hirdetés

World of Tanks: Mercenaries - Régi visszatérők és új ismerősök!

Scheff | 19/12/03 17:35
Cikk mentése

December folyamán a napok egyre hidegebbé, a World of Tanks: Mercenaries csatái viszont egyre hevesebbé válnak.

Hirdetés

A World of Tanks: Mercenaries egy csapatalapú MMO-akciójáték, amelyben páncélozott harcjárművek csapnak össze. A játék készítője a chicagói székhelyű Wargaming West. A játékosok heves, 15 a 15 elleni tankcsatákban vehetnek részt a világ minden pontjáról származó ellenfelekkel, több mint 90 különböző térképen harcolhatnak, és 11 nemzet több mint 740 különböző harckocsijából választhatják ki kedvenc járművüket, amelyet aztán csatába vihetnek.

A World of Tanks: Mercenaries világszerte több mint 18 millió játékossal rendelkezik, és elérhető a PlayStation®4-, Xbox One- és Xbox 360-konzolok összes generációján. A World of Tanks: Mercenariest bárki ingyenesen letöltheti, aki rendelkezik PlayStation Network- vagy Xbox Live- fiókkal. Ráadásul a játékosoknak PlayStation®4 Pro és Xbox One X esetén lenyűgöző, 4K-s felbontásban és HDR-támogatásban lehet részük. Továbbá ingyenesen lehet játszani a Háborús történetek elnevezésű, eposzi, történetközpontú kampány móddal, amely rendszeres, epizodikus történeteivel lehetőséget kínál a játékosoknak arra, hogy lebilincselő, egyjátékosos és kooperatív csatákban újraírják a történelmet.

World of Tanks: Mercenaries decemberi tervek

December 10-e és 16-a között újra elérhetővé válik a híres valós idejű stratégiai tankparancsok mód, valamint az év végére stílusosan visszatér az ingyenesen játszható, népszerű téli játéktank mód is a PlayStation- és az Xbox-konzolokra. A valós idejű stratégiai játékok rajongóinak nagy örömére visszatér a játékosok egyik legkedveltebb játékmódja a World of Tanks: Mercenaries játékba.

A tankparancsnok mód egy kizárólag konzolokon elérhető valós idejű stratégiai játékmód. A játékosok kilenc tankot irányíthatnak parancsnokként egy felülnézetből látott csatatéren. Járj túl az ellenfelek eszén, és adj ki közvetlen parancsot egy tanknak az ellenfél oldalba támadására, vagy indíts brutális rohamot a csapataiddal! Emellett a harckocsizók szerepét is felveheted öt másik játékos mellett, hogy közösen győzzétek le a rettenthetetlen parancsnokot.

Végül pedig a közkedvelt és nagyszerű játéktank mód is vissza fog térni a téli szünidő és a családdal töltött szabadnapok idejére. Ebben az ünnepi játékmódban végigvezetheted a saját játéktankodat egy akadálypályán, hogy megküzdhess a többi tankparancsnokkal.

Ti próbáltátok már a World of Tanks: Mercenaries-t? Milyen véleménnyel vagytok a World of Tanks konzol verziójáról?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?