Újabb csere jöhet az MiBR csapatánál - Felbomolhat a brazil felállás

Újabb csere jöhet az MiBR csapatánál - Felbomolhat a brazil felállás

Argentin játékossal erősödhet az MiBR.

Tegnap kezdődött és ebben a pillanatban is zajlik az ESL Pro League 10. szezonjának utolsó szakasza, ahol a világ CS:GO csapatainak legjobbjai küzdenek meg a 600 ezer dolláros összdíjazás legnagyobb szeletéért. A csoportkörök alatt az európai mezőny mérkőzéseit már követhették magyar kommentárral, most viszont az NA és ázsiai CS:GO szerelmesei is láthatják kedvenceiket.

Örülhetnek például az MiBR szurkolók is, hiszen FalleN-ék újra LAN-on játszanak, ráadásul egész jól is kezdték a tegnapi napot. Mondhatni simán legyőzték a FaZe csapatát, ám utána a Na'Vi ellen már kevesek voltak Bo3-ban. A legfontosabb hír azonban nem az eredményeiket, hanem a felállásukat érinti.

A HLTV forrásai szerint a brazil csapat újra cserélni fog, ráadásul ezúttal a teljesen brazil felállást is a kukába dobják. Lucas 'LUCAS1' Teles idén nyáron érkezett ferék mellé, de biztos szerződést még most sem kötöttek, kölcsönjátékosként szerezték őt meg a Luminostity csapatától. Úgy néz ki, hogy nincsenek megelégedve a teljesítményével és/vagy a jelenlegi csapatdinamikával, hiszen a források állítják, még decemberben jöhet az új játékos, meyern. 
A 17 éves, Argentínából származó Ignacio 'meyern' Meyer a dél-amerikai CS egyik legnagyobb fiatal tehetsége, aki négy hónapja kapott lehetőséget a Sharks csapatánál. Kijutottak ugyan az EPL 10 döntőjére, de első meccsük után rögtön az alsó ágra estek, miután 13-16-os vereséget szenvedtek a G2-tól.

Az viszont kétségtelen, hogy meyernben hatalmas potenciál rejtőzök, a MiBR biztosította háttérrel és FalleN-ék segítségével pedig ezt akár könnyedén felszínre is hozhatja majd. A források szerint hamarosan, két héten belül számíthatunk a hivatalos bejelentésre.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!