"Nagyon jó kiegészítőnek ígérkezik a Descent of Dragons" - LvL Up CsGy és Dorka interjú

LvL Up CsGy és Dorka ismét megméretteti magát az MNEB Hearthstone bajnokságában. Rövid interjúra kaptuk el a párost!

Tavaly nem sikerült CsGy-nek bejutni az MNEB S1 alapszakaszába, azonban barátnőjével, Dorkával együtt újra megpróbálkoznak a feladattal. Megkérdeztük a csongrád megyei fiatalokat, mire is számítanak az MNEB S2-től és az új kiegészítőtől!

A Lvl Up Hearthstone csapatából csak Wuncler nevével találkozhattunk az elmúlt hónapokban, de a K&H MNEB S2 bejelentése felrázhatja a hazai közösséget. Te is indulsz majd az új szezonban? Készültök már a csapattal az összecsapásokra?

"Az igazat megvallva az elmúlt időszakban nem voltam túlságosan aktív a HS-ben. A tavalyi MNEB-re nem sikerült bejutnom, azóta pedig nem is volt semmilyen komoly verseny itthon amire érdemes lett volna készülni. Ezért is várom már hogy beinduljon idén az MNEB S2, túl sok időt kellett már így is várni egy nívós magyar versenyre. Mindenképp indulok is rajta, a tavalyi "bukás" után szeretnék visszatérni legalább a magyar kompetitív szintre. Remélem nagy titkot nem árulok el ezzel, de részünkről még nem történt nagy készülődés (legalábbis én nem gyakoroltam, leköt a Classic Wow :D ), szerencsére nem is késtünk még el ezzel. Biztos vagyok abban hogy a selejtezőkön túljutva bent leszünk az MNEB S2-ben!"

Viszonylag kevés lányt fűzik szorosabb kapcsolatok a HS-hez, azonban Te mégis úgy döntöttél, hogy elindulsz az MNEB következő szezonjában. Indultál már korábban is versenyeken, vagy most próbálkozol először?

"Már évek óta játszok napi szinten a HS-el, anno egy-két MondoCon selejtezőn próbálkoztam, de a legelső nagyobb versenyen való részvétem 2018 áprilisában volt, a LvL Up Grand Cup-on. Itt ismerkedtem meg a LvL Up csapatával, illetve elég sok más kiváló magyar játékossal is. Azóta ha időm engedi, minden LvL Up-os versenyen indulok, illetve a Mondo selejtezőkön is. Tavaly is indultam már az MNEB-en, illetve a WESG HS női csoportjában is, de sajnos egyikben sem jutottam messzire. Remélem az idei MNEB-n ez máshogy lesz :)"

Az új kiegészítő már a nyakunkon van, de párhuzamosan a Battlegrounds fejlesztése is gőzerővel zajlik. Ti kipróbáltátok a HS új auto-battler játékmódját? Mit vártok a Descent of Dragonstól?

"Amint kijött a BG, mi hajnal 3-ig toltuk megállás nélkül, mert annyira fun volt. Az ezt követő 3 hétben csak ez ment, alig bírtunk leakadni róla. Örülünk, hogy végre valami új került a HS-be, nekünk nagyon tetszik ez az új játékmód, és várjuk rá a fejlesztéseket is. Az új kieggel eddig nem sokat törődtünk, hiszen körülbelül egy hete kezdtünk csak kicsit ráunni a Battlegroundsra. Az új lapokat nézegetve viszont nagyon jó kiegészítőnek ígérkezik a Descent of Dragons, iszonyat erős lapokat mutattak be eddig, és a Dragonos téma is tetszik nekünk. A jelenlegi beállt metában, ahol már lassan megunjuk a Battlegroundsot is, sok új decktípust és izgalmat várunk."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!