Társainkkal együtt tesztalanyként retteghetünk majd az Outlast új részében!

Társainkkal együtt tesztalanyként retteghetünk majd az Outlast új részében!

A Red Barrels bejelentésével sikerült felcsigáznia a rajongókat, miszerint az Outlast következő része egy co-op kaland lesz a horror játékok szerelmesei számára.

Az Outlast Trials névre hallgató új epizód ugyanúgy az Outlast és Outlast 2 univerzumában játszódik, de az időben egy kicsit vissza ugrunk. Tehát nem egy folytatás lesz, hanem egy melléksztori szálat játszhatunk majd végig, méghozzá a hideg háború korában. A fejlesztők egy különös adalékkal is megfűszerezték a játék leírását, miszerint a félelmetes eseményekkel már nem csak egyedül, de akár egyszerre hárman is szembenézhetünk. Itt jegyezném meg, hogy teszt alanyoknak hívják a bátor kalandvágyókat, ami feltételezheti egy esetleges titkos laboratóriumi helyszín meglétét.

A játék jelenleg még a fejlesztési fázisban tart, és pontos kiadási dátumot nem közöltek. A koncepció már szinte teljes egészében megvan, most a tartalom létrehozásán fáradoznak, hogy változatos és kellően hátborzongató legyen. Azt gondolom, aki kipróbálta az első két rész bármelyikét az pontosan tudja, ez a cím az egyik legfélelmetesebb alkotás ebben a műfajban. Ezen kívül azt sem tudjuk még milyen platformra érkezik, pusztán egy teaser képet mutattak meg:

Ti várjátok már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!