Ingyenes és megmarad: zúzzatok egy hatalmasat a Zombie Driverrel!

Ingyenes és megmarad: zúzzatok egy hatalmasat a Zombie Driverrel!

Őrült zúzás, teljesen ingyen és még Steames is!

Hatalmas zúzásra invitálunk meg titeket, ugyanis limitált ideig, teljesen ingyenesen adhatjátok hozzá Steam könyvtáratokhoz a Zombie Driver HD-t. A 2009-es játék grafikailag feltuningolt változata december 5-én, este 19:00-tól lekerült az "ingyenes játékok" listájáról, így érdemes most azonnal ellátogatni a játék Steam oldalára!

Zombie Driver HD

A játékot nem bonyolította túl az Exor Studios fejlesztő csapata. Járművünkkel több feladat is vár ránk, legyen szó végtelen mennyiségű zombi felkoncolásáról, vagy túlélők kimenekítéséről a veszélyeztetett zónákból. Természetesen nem egy hétköznapi városi verdát kapunk a küldetésekhez, hanem egy gépágyúval / lángszóróval / rakétavetővel és egyéb kütyükkel felszerelt pusztító gépezetet, amit a legkeményebb főellenségeknek is időbe telik felrobbantani. A zúzásért pénz jár, abból tudjuk tuningolni a járgányunkat, így haladhatunk előre a nehezebb pályarészek felé.

A Zombie Driverben gondolkodni nem kell, de nem is ezért készült el. A napi feszültséget, stresszt tökéletesen le lehet vezetni ezzel a programmal, miközben bömböl a hangszórókból a játék epikus soundtrackje.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!