Baby Yoda és a Mandalorian megérkezett a Battlefront 2-be

Baby Yoda és a Mandalorian megérkezett a Battlefront 2-be

A Battlefront 2 közössége követelte, a modderek elkészítették.

Világszerte több millióan várják hétről hétre, hogy kijöjjön a The Mandalorian legújabb epizódja. A Disney+ exkluzív sorozata átvette az uralmat a filmes világban, ezzel letaszította a "legjobban várt show" trónjáról a Stranger Thingst, ami már 21 hete birtokolta azt. Baby Yoda azonnal berobbant a mémek világába, de a főszereplő Mandalorian is népes rajongótábort épített ki magának. Ezúttal a Star Wars: Battlefront 2 játékosai örülhetnek a legújabb projektnek, ugyanis néhány modder összegyűjtötte minden tudását és megalkották Boba "Mandalorian" Fettet, sőt már kész vannak az első tervek a BF 2-es Yoda "Baby Yodára" is. 

Lenyűgöző mod készült Boba Fett újrarajzolására, amiért Claymaver2000 és Savager34 a felelős. A két modder lecserélte a jetpacket az ikonikus rifle-re, továbbá új textúrákból építették föl a ruházatot és kiegészítőket. Játékmenetben pontosan ugyanúgy működik Mando, mint Boba Fett, azaz képes repülni a hiányzó jetpack ellenére is.

Természetesen a rajongók többsége Baby Yoda érkezését várja már, azonban még nem készült el a végleges mod hozzá. Egyelőre kísérleti fázisban van egy próbálkozás, amit Nanobuds1220 fejleszt nagy erőkkel. Hogy pontosan milyen végeredmény kerülhet ki a kezei közül, az egyelőre rejtély, de mi örömmel látnánk, ha az 50 éves kis apróság ugyanúgy kapcsolgatná a rádió gombjait és szürcsölné a fincsi levesét. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!