A holland legendát, Marco Van Bastent kiszedték a FIFA20 FUT-ból egy beszólás miatt!

A holland legendát, Marco Van Bastent kiszedték a FIFA20 FUT-ból egy beszólás miatt!

Egy különös üzenet fogadta a játékosokat a napokban a belépést követően, amelyben az állt, hogy Van Basten kártyáját az Ultimate Teamben felfüggesztették a viselkedése miatt.

Marco Van Basten eltűnt, jobban mondva törlésre került a FUT-ban, így sem a paklikban, SBC-kben vagy Draftban nem érhető el a jövőben, legalábbis egy jó ideig biztosan. Közölte az EA Sports a közösséggel, méghozzá azért, mert a korábbi holland futballista egy tv adás során, kamerán kívül náci köszöntéssel - "Sieg Heil" - búcsúzott egy interjú végén a német kollégájától. A legenda később bocsánatot kért és azzal magyarázta tettét, hogy csak poénkodni szeretett volna a német akcentusán.

Mindent egybevetve érthetetlen az 55 éves szakember tette, amelyet nem csak az EA Sports, de a Fox Sports csatorna sem nézett jó szemmel, és egy hétre felfüggesztették.

Az Ajax korábbi kiválósága egyébként háromszoros aranylabdás, valamint Hollandiát 1988-ban Európa-bajnoki aranyéremhez segítette. A beszólást követően a 89-91-93-as lapja is eltűnt a FIFA20-ból, bár ez nem teljesen igaz, ugyanis a piacon még rá lehet keresni a nevére. Valószínűleg ezt azért hagyták bent, mert sokan el akarják őt emiatt adni, és az EA nem szeretné a játékosokat is büntetni.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!