Újabb jó hír ütötte fel a fejét: PC-re jöhet a Horizon: Zero Dawn!

Újabb jó hír ütötte fel a fejét: PC-re jöhet a Horizon: Zero Dawn!

A Detroit: Become Human és a Death Stranding után egy másik nagy cím készülhet el PC-re, egyelőre viszont ez még nem hivatalos.

Egy új információmorzsa tüzelte fel a közösséget, ugyanis azt csicsergik a kismadarak, hogy a Horizon: Zero Dawn 2020 februárjában beköszön PC-re is. Ez a beszámoló pedig egy orosz youtubertől származik, és bizakodhatunk, mivel Anton Logvinov korábban már a Death Stranding kapcsán is megjósolta a PC-s verziót, és akkor bejött neki. Most azt állította, hogy jövő februárjában nyomhatjuk majd a HZD-t, és ennek a hivatalos bejelentése sincs már messze.

A Guerilla Games műhelyében elkészült alkotás a Sony egyik nagy sikere lett, hiszen az eddigi PS4 exkluzív címből több, mint 10 millió talált gazdára 2017 februárja óta. Különös egybeesés, hogy a Decima játémotor - mely a GG sajátja - fut Kojima Death Stranding nem rég megjelent játéka alatt is, és azt már bejelentették PC-re. Aki egyébként nem ismerné a Horizon: Zero Dawn világát, annyit elmondhatok, hogy egy nyílt világú akciójáték, melyben Aloy kalandjait élhetjük át. Egy vadász bőrébe bújva igyekszünk megfejteni a múltját, és közben ádáz harcot folytathatunk a gépekkel, melyek uralmuk alá hajtották a bolygót.

Ti kipróbálnátok a játékot, ha kiadják PC-re?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!