Hirdetés

Ezt a 10 Descent of Dragons lapot tartja legerősebbnek a közösség

Az összes DoD lapot bemutatta a Blizzard, mutatjuk a legerősebbeket a közösség véleménye alapján.

Hirdetés

Egészen elképesztő kártyákat mutatott be a Blizzard december 4-én, amikor a 140. DoD lapról is lehullt a lepel. Az biztos, hogy nem bízta a véletlenre a fejlesztőcsapat az új lények, varázslatok, hősök és fegyverek power leveljét, ugyanis könnyedén előfordulhat, hogy a Hearthstone történetének egyik legerősebb kiegészítőjével játszhatunk december 10-től. Mutatjuk azt a 10 lapot, amiről a közösség úgy gondolja, hogy a legerősebbek lehetnek az új metában!

10. Dragonmaw Poacher - 4,8/5

A Dragonslayer mellett újabb kártya counterelheti az elszabaduló sárkányokat. 4 manáért a 8/8 + Rush brutálisnak tűnik, Arénában és Constructeden is helye lehet, ha a sárkány deckek elszaporodnak.

9. Nether Breath - 4,8/5

Az Amethyst Spellstone elvesztése súlyosan érintette a Warlockot, akit a Nerther Breath vigasztalhat meg. Midrange és Control pakliba is beleillik, de jó néhány Dragon kell a 30 lap közé, hogy működjön a boostolt képesség.

8. Lightning Breath - 4,8/5

3 manáért 12 sebzés? Egy ilyen varázslatot minden hős elfogadna, de a Shaman lett a kiválasztott. Természetesen autofill lesz minden Dragon Shaman deckbe, csak legyen ilyen pakli.

7. Galakrond the Unbreakable - 4,8/5

A hőskártyák akkor is erősek, ha nem tűnnek annak, de a Warrior Galakrondjáról utóbbi sem mondható el. Óriási potenciál van benne, akár Aggro (Pirate?), akár Midrange, akár Highlander változatról beszélünk.

6. Arcane Breath - 4,8/5

Gyakorlatilag az összes Mage változatba beleillik a fenti lap, amiben előfordulnak majd sárkányok. Az olcsó sebzés mellé még egy lapot is felfedezhetünk, vagyis a kezünkben lévő kártyák száma nem csökken, ha megpörgetjük az Arcane Breatht. Mi ez, ha nem valódi érték?

Az 5 legerősebb lapot a következő oldalon találjátok!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés